Kristian Valen i Stavanger - Kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Kristian Fartoey Valen seiler igjen Stavanger Konserthus

Kristian Valen «Fartøy Valen seiler igjen»Sted: Stavanger Konserthus, Kuppelhallen

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1100,-

BESTILL SHOWPAKKE

Kristian Valens nye show «Fartøy Valen seiler igjen» gjester Stavanger Konserthus lørdag 19. november. Sikre deg komplett pakke med billetter og hotellovernatting nå!

Etter norgespremiere i 2021 med mer enn 30 forestillinger landet rundt og flere begeistrede publikummere, er Kristian Valen klar for en ny runde med showet «Fartøy Valen seiler igjen»! Showet som vil finne sted høsten 2022 er i utgangspunktet bygget på samme «lest» som premiereshowet i Kuppelhallen i fjor, men en tredjedel av innholdet har blitt endret.

Kristian har vært åpen og ærlig om de utfordringene som han har hatt, og som media har gitt mye spalteplass til – og som har blitt mottatt med sympati og respekt.
Når han nå legger ut på nye eventyr for å underholde publikum, er det med ydmykhet hvor han ønsker å underholde publikum slik (bare) Kristian Valen kan, samtidig som han åpner seg noe om de fightene han har vært gjennom.

– Det sto mye i avisene da jeg gikk på en smell på scenen, men sannheten har ikke kommet fram ennå. Likevel er jeg glad for at smellen skjedde, da jeg fikk en reality-check. Så kom korona, og jeg fikk tid til å tenke på meg selv og ta den pusten i bakken som jeg trengte, sier Kristian til Rogaland Avis.

Blant «mannskapet» på Fartøy Valen befinner det seg noen av de karakterene som har gjort Kristian så utrolig populær og elsket. De som det blir et gjensyn med, fremstår slik «de» er i dag – ikke slik de var – selv disse fortjener å bli fremstilt i nåtid, men karaktertrekkene har nok ikke endret seg.

I Kristian Valens tidligere produksjon, «Åsted Valen», introduserte han nummer som ble svært godt mottatt. Hans Snapchat-sekvens ble en hit – den vil selvsagt bli med videre på seilasen til høsten, også med nye profiler.

Kast loss og bli med på Kristians nye seilas i Stavanger Konserthus! Kjøp hotellpakke med de beste billettene på Showpakker.no!

 

Fartøy Valen seiler igjen - Stavanger 2022

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Stavanger