Britt-Synnøve Johansen & Heine Totland. Kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Britt Synnoeve Johansen Heine Totland hotellpakke med billetter

Britt-Synnøve Johansen & Heine TotlandSted: Stavanger Konserthus, Fartein Valen

Dato:

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1465,-

START DIN BESTILLING

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Britt-Synnøve Johansen & Heine Totland inntar Stavanger Konserthus lørdag 13. april. Sikre deg hotellpakke nå!

Velkommen til et hjertevarmt musikalsk møte med Britt-Synnøve Johansen og Heine Totland i "Venners Nærhet"! Etter den overveldende suksessen i 2021, er de nå tilbake og klare for å skape magi på scenen i vakre Stavanger. Gled deg til en eksklusiv konsertopplevelse som forener to dyktige artister og nære venner!

Britt-Synnøve Johansen
Britt-Synnøve Johansen regnes blant Norges aller beste vokalister. Med et musikalsk register som spenner fra pop til jazz, og en unik evne til å formidle tekster med dyp følelse, er det vanskelig å ikke la se bli berørt av hennes fantastiske stemme. Britt-Synnøves sceneutstråling og karisma gjør at man blir trukket inn i hennes musikalske univers, og "Venners Nærhet" gir deg en unik sjanse til å komme enda nærmere hennes kunstneriske hjerte.

Heine Totland
Det finnes mange musikere og det finnes mange artister, men det er ikke mange som kan kalle seg entertainer. Sangeren Heine Totland er en av de få. Den sjarmerende vestlendingen mestrer det å være musiker, artist - og underholder. Heine har tidligere spilt hovedroller i musikaler som Mamma Mia og Buddy Holly, og han har sammen med Gisle Børge Styve laget show - som til sammen har solgt over 60.000 billetter. I Bergen har publikum gått mann av huse for å se showet "Heine aleine og to til" som har gått for fulle saler siden premieren i september 2022.

Sammen på scenen: En uovertruffen kjemi
Det som gjør "Venners Nærhet" ekstra spesiell, er den nære vennskapet mellom Britt-Synnøve Johansen og Heine Totland. Den uovertrufne kjemien mellom disse to artistene gir publikum en autentisk opplevelse av ekte samspill og glede. Forbered deg på å le, lytte til inspirerende historier og synge med når disse to talentene smelter sammen på scenen for å skape en kveld fylt med minner du sent vil glemme.

Dette blir en kjempefest og en konsert du garanatert må få med deg i 2024. Kjøp komplett pakke med billetter, hotell og frokost på Showpakker.no!

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Stavanger