Regnbuegalla. Kjøp billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Regnbuegalla hotellpakke med billetter

Regnbuegalla-billetter & hotell i OsloSted: Chateau Neuf

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1505,-

BESTILL SHOWPAKKE

EMMA ELLINGSEN, NOMAN MUBASHIR OG TARAN ØNSKER VELKOMMEN TIL ÅRETS REGNBUEGALLA!

Endelig kan vi igjen invitere til glitter, glamour og kjendiser i en spektakulær prisfest hvor vi hedrer våre små og store hverdagshelter i homokampen! Noman Mubashir og Emma Ellingsen er vertskap når gallaen går av stabelen på Chateau Neuf, lørdag 11. mars kl. 19.

Både Bergen og Oslo har tidligere arrangert GayGalla, og nå, syv år etter siste prisfest på Chateau Neuf, er tiden moden for å tørke støv av dette legendariske arrangementet og samtidig oppgradere til et mer omfavnende og inkluderende navn. RegnbueGalla har som intensjon å vise og hedre våre hverdagshelter, samt å bidra til å heve blikket over den tidvis polariserende diskusjonen skeive har stått i – gjennom å skape håp, samhold, optimisme og stolthet.

I år er det nye priser, nominerte og hedersgjester som står på programmet. Det blir både glamour, latter og alvor, fordi det – midt i all fjærpryd og glitter – fremdeles er viktig at man både viser og fortsetter å kjempe for at Norge er et tolerant og mangfoldig samfunn å leve i. Vi har kommet en lang vei i 2023, men det er ennå vanskelig for mange å komme ut av skapet.

Jubileumsåret 2022 – hvor opphevelsen av homoloven ble markert og feiret i små og store byer over hele landet – ble et dramatisk år for skeive, da terroren angrep så brutalt under Pride-markeringen i Oslo. Lørdag 11. mars skal vi igjen feire, gråte, le og bli underholdt. Og flere priser i en rekke kategorier skal deles ut. Alle de nominerte blir valgt av en jury og kandidatene offentliggjøres i løpet av februar på REGNBUEGALLAs sosiale plattformer (Instagram og Facebook).

Det hele avsluttes med en forrykende fest i underetasjen på Chateau Neuf, nærmere bestemt Betong – hvor partykonseptet SCORE byr opp til dans inn i de sene nattetimer.

Velkommen!

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo