Raske Menn-show. Kjøp billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Raske Menn jubileumsshow 2023 hotellpakke med billetter

Raske Menn-billetter & hotell i Oslo Show


  -

Edderkoppen Scene

Pris fra 1360,-

pr pers for billett, hotell og frokost

START DIN BESTILLING

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Se Raske Menn «19-års jubileumsshow» på Edderkoppen i Oslo. Sikre deg showpakke med billetter nå!

Raske Menns debut-show ble møtt med stående ovasjoner høsten 2003. Bergens Tidenes anmelder trillet terningen til seks og slo fast følgende: «Det mest raffinerte og vittige som er gjort på denne siden av ekvator». Siden den gangen, for snart 19 år siden, har Raske Menn stått for en av Norges største showsuksesser gjennom tidene. Humortrioen har solgt over 500 000 solgte billetter og vunnet flere prestisjetunge priser, blant annet Komiprisen for «Årets nykommer» , «Årets morsomste» og Publikumsprisen. Flere av sketsjene deres har gått sin seiersgang på YouTube med millioner av nedlastninger.

De siste årene har medlemmene i Raske Menn gjort prosjekter hver for seg. Calle Hellevang-Larsen har hatt flere TV-samarbeid med Ylvis. Anders Hoff har blant annet vært å se som programleder i «Skal vi danse», mens Øyvind Rafto har gjort stor suksess som showprodusent.

I 2022 ble trioen gjenforent på Chat Noir i et ellevilt «19-års jubileumsshow». De orker rett og slett ikke å vente lenger! Oslopublikumet var i ekstase og latteren stod i taket kveld etter kveld. Etter uttalige oppfordringer er det nå klart for flere ekstraforestillinger høsten 2023. Denne gang på Edderkoppen Scene, hvor Raske Menn spilte debutshowet sitt i 2005.

Publikum kan glede seg til egendariske sketsjer som «Verdenshistorien på fem minutter» , «Donglebærsangen» og «Rødhette», bare for å nevne noe.

- Vi lager bare revy basert på gamle slagere. Det har imidlertid skjedd en del nytt siden vi laget Verdenshistorien på fem minutter i 2003, så den må oppdateres litt, sier Øyvind Rafto til Bergensavisen.

Raske Menn vil som alltid by på forrykende underholdning med høyt tempo, tidløs humor og overraskende vendinger, der du ikke får tid til å kjede deg. «19-års jubileumsshow» blir garantert en kjempefest og en forestilling du må få med deg i Oslo i 2022. Kjøp komplett showpakke med billetter og hotell nå!

Les mer om Raske Menn på Wikipedia

RASKE MENN 19-ÅRS JUBILEUMSSHOW

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo