Øivind Blunck-Chat Noir. Kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Oeivind Blunck Cirkus Blunck Chat Noir hotellpakke med billetter

Øivind Blunck-billetter & hotell i Oslo Show


  -

Chat Noir

Pris fra 1345,-

pr pers for billett, hotell og frokost

UTSOLGT!

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Øivind Blunck gjester Chat Noir med «Cirkus Blunck» i april 2024. Sikre deg showpakke med hotell og billetter nå!

Øivind Blunck har gitt oss herlige latterkramper i en årrekke, både på TV og på show- og teaterscenen. Hele 50 år siden er det at hele Norges Blunck debuterte på Det Norske Teatret i «Spelemann på taket», riktignok i en stumrolle oppe på taket. Deretter bar det rett ut i den store dramatikken hvor han i sin første talerolle faktisk spilte mopedist.

Nærmere 40 roller ble det før Øivind Blunck for fullt gikk over til show- og revybransjen. Siden den gang har han gitt oss en rekke uforglemmelige øyeblikk, enten det har vært i forvekslingskomedier som «Den spanske flue», store musikaler som «Cats» eller «Les Miserables», humoristiske krumspring med Prima Vera, i gnistrende samspill med Hege Schøyen eller som usikker politietterforsker i «Olsenbanden». Og ingen glemmer vel Fridtjof fra Enebakk og den evige tenåringshelten Reidar?

Nå oppsummerer han sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck» på Chat Noir i Oslo. Her blir det gjensyn med klassiske numre og karakterer, i tillegg til nye påfunn. Med sin store stemme og treffsikre komiske talent byr Øivind Blunck på et storartet show du ikke vil gå glipp av. Øivind Blunck er en av våre aller største entertainere, og er bedre enn noensinne! Kapellmester er «Beat for Beat»-legenden Trond Nagell Dahl, mens Runar Borge har regi.

Dette blir en kjempefest og et show som du garantert må få med deg på i Oslo i 2024. Kjøp hotellpakke med billetter på Showpakker.no!

CIRKUS BLUNCK - CHAT NOIR 2024

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo