Lene Kongsvik-billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Lene Kongsvik Johansen hotellpakke med billetter

Lene Kongsvik Johansen - billetter & hotell i Oslo Show


  -

Latter

Pris fra 1285,-

pr pers for billett, hotell og frokost

START DIN BESTILLING

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Lene Kongsvik Johansen er tilbake med nytt show på Latter i 2024! Sikre deg showpakke med billetter nå!

Terningkast 6

RADIOE

Terningkast 5

RADIO RIKS

Lene Kongsvik Johansen har gitt oss herlige latterkramper i en årrekke, både på TV og på showscenen. Hun er tildelt filere Komipriser og Gullruten for beste humorprogram og beste manus. Hennes tidligere har alle høstet femmere og billettstorm. Nå gleder vi oss til «K for Kongsvik», som får urpremiere 24. januar 2024 på Latter i Oslo!

Kongsviks interesse for komiske figurer ble vekket tidlig i livet. Da hun var tolv år gammel skapte hun et leksikon over morsomme typer, og «K for Kongsvik» er en moderne showversjon av dette herlige oppslagsverket. I forestillingen får du møte de skrudde, enestående menneskene Kongsvik har møtt på sin vei. De folkekjære karakterene kommer tilbake med dagsaktuelle og sylskarpe betraktninger, og flunkende nye figurer vises for aller første gang.  Publikum loves et folksomt soloshow fylt med observasjoner av tidsånden, lattervekkende tekster og nådeløse musikalske numre.

Lene Kongsvik Johansen har kapret humor-Norge med Kongsvik-seriene på TVNorge/Discovery, hvor hun på imponerende vis spiller alle rollene. De populære seriene har blitt hyllet i pressen og vunnet flere høythengende priser under Gullruten og Komiprisen. Karakterer som Wenche, Kine, Alexander, Birgitte, Steinar og Rose har for lengst blitt norske humorklassikere.

«Jeg har brukt hele livet på å observere folk, det er rett og slett det beste jeg vet. Folk fascinerer meg enormt. Alle har sitt deilige særpreg og sine skrudde rariteter, i stemme, språk, kroppsspråk, utseende og tilnærming til livet. Det å lage karakterer er min måte å hylle mennesket på, men også kommentere samfunn, klasse og aktuelle temaer i tiden.  Humor treffer oss både i hodet og hjertet, og så leter jeg alltid etter en dæsj poesi. Jeg gleder meg som en unge til å levere et soloshow - fullastet med karakterer - på Latter!», sier Kongsvik Johansen. 

«K for Kongsvik» blir et kjempefest og et show som du garantert må få med deg på Latter i 2024! Kjøp showpakke med billetter og hotellovernatting i Oslo nå!

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo