En natt forbi. Kjøp Eggum-musikalbilletter og hotell i Oslo Hopp til hovedinnhold
Promobilde for En natt forbi Jan Eggum musikal hotellpakke med billetter

EN NATT FORBI. JAN EGGUM-MUSIKALBILLETTER OG HOTELL I OSLO Show


  -

Chat Noir

Pris fra 1440,-

pr pers for billett, hotell og frokost

UTSOLGT!

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Jan Eggum-musikalen «En natt forbi» inntar Chat Noir i 2024. Sikre deg showpakke med billetter og hotell nå!

Den storslagne Eggum-musikalen "En natt forbi" solgte over 20.000 billetter i Bergen høsten 2022. Vinteren 2024 kommer braksuksessen endelig til Oslo og Chat Noir! Et stjernelag med Trond Espen Seim og Karoline Krüger i hovedrollene, toppes av Eggum som medvirker på scenen som seg selv.

Jan Eggums musikalske univers har blitt en nasjonalskatt med sanger som vi alle har blitt så glade i. I snart 50 år har han servert oss udødelige klassikere som «På’an igjen», «Alarmen går», «Mor jeg vil tilbake», «Kor e alle helter hen?». Nå er tiden inne for å hylle den musikalske skattekisten med en egen forestilling. Den nyskrevne musikalen «En natt forbi» tar utgangspunkt i Eggums musikk og sangtekster. Sangene har du garantert hørt før, men aldri formidlet på denne måten.

Forestillingen forteller historien om Bjørn (Trond Espen Seim) og Lise (Karoline Krüger) som skal feire bryllupsdag en sensommer kveld i Bergen. Bjørn har planene klare. De skal på Eggum-konsert på Madam Felle. I løpet av kvelden kommer flere venner på besøk: Julie (Christine Guldbrandsen), Tommy (Claus Sellevoll) og Truls (Kristian Berg Jåtten). Alt ligger til rette for et heidundrende vorspiel før konserten med selveste Eggumen.

Den herlige musikalkomedien byr på humor, kjærlighetstrøbbel, misforståelser og fine øyeblikk, akkompagnert av sangkatalogen til en av Norges beste låtskrivere.

- Det som publikum kanskje kan oppfatte som merkelig er jo at jeg er med når jeg jo tross alt er komponisten og tekstforfatteren. Men da må de nesten bare komme hit og se - for dette blir veldig gøy, sier Jan Eggum til Bergens Tidende.

Gled deg til vinterens store musikalske forestilling i Oslo, hvor du få høre alle dine Eggum-favoritter, flere med en ny emosjonell dimensjon. Kjøp komplett pakke med hotell og billetter til «En natt forbi» på Showpakker.no!

Regi: Lars Jakobsen. Produsent: Over Norge

Varighet: Ca. 90 minutter (ingen pause)

EN NATT FORBI - OSLO 2024

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo