Anne Kat Hærland-billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Anne Kat Hærland hotellpakke med billetter

Anne Kat Hærland-billetter & hotell i Oslo Show


  -

Edderkoppen Scene

Pris fra 1330,-

pr pers for billett, hotell og frokost

START DIN BESTILLING

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Anne Kat Hærland inntar Edderkoppen Scene i Oslo i høst. Sikre deg showpakke med billetter nå!

Anne Kat Hærland gjør et etterlengtet comeback på scenen med nytt stand up show! Fra 21. november inntar den prisbelønte komikeren Edderkoppen Scene i Oslo med sin sjette soloforestilling, «Don’t Panic! En guide til kunstig intelligens». 

Anne Kat har fordypet seg i kunstig intelligens på fulltid i snart to år, og har opparbeidet seg omfattende kunnskap om temaet. Nå er hun klar til å dele sin fascinasjon og innsikt fra scenekanten på en måte som kun Anne Kat kan. Dette er en forestilling du ikke vil gå glipp av – en uforglemmelig reise gjennom den fascinerende verdenen av kunstig intelligens, presentert med Anne Kats unike blanding av humor og skarp observasjon.

- "Etter tusenvis av år med naturlig intelligens, var vi mennesker, ved inngangen til det 21. århundre, i ferd med å nå toppen av idiot-skalaen. Drevet av reality-TV, influensere og sosiale medier, virket det som om alt og alle bare ble dummere og dummere for hvert minutt som gikk. Naturlig stupiditet har hatt veldig gode levevilkår, veldig lenge. Kan kunstig intelligens endre på det?

Kunstig intelligens har potensial til å heve kvaliteten innenfor alle felt – fra medisinsk forskning til veiplanlegging, kreative industrier og ikke minst journalistikk. Likevel ser det ut til at ikke alle helt har fanget opp dette poenget. Enkelte aviser ser ut til å bruke kunstig intelligens til å produsere mer av det samme hjernedøde clickbait-innholdet som før, forskjellen er bare at de nå gjør det dobbelt så raskt. Når de samme avisene omtaler kunstig intelligens, er det med dommedags-tone og Terminator-bilder.

Kunstig intelligens i seg selv er ikke en trussel; det er menneskets grådighet, egoisme og ondskap i kombinasjon med teknologien som er farlig. Det er således slettes ikke sikkert at dette kommer til å ende bra, men ikke la det legge noe demper på stemningen. For dette er ikke ett dommedags-show.  

'Don't Panic! En guide til kunstig intelligensI' gir et underholdende innblikk i hvordan verden er i ferd med å endre seg. Fra vugge til grav, eller mer sannsynlig fra petriskål til opplasting i skyen. Og vet du hva som er det aller beste med kunstig intelligens? Det er nok til alle! Uansett om du er rik eller fattig, ung eller gammel, mann, kvinne eller noe imellom; du har ikke lenger en unnskyldning for å være dum!" kan Hærland fortelle.
 
Dette blir en kjempefest og et show som du garantert må få med deg i Oslo høsten 2024. Kjøp komplett pakke med hotellovernatting, frokost og billetter på Showpakker.no!

21

Nov

2024

Anne Kat Hærland

tor. 19:00

Edderkoppen Scene - Oslo

Edderkoppen Scene

Oslo

22

Nov

2024

Anne Kat Hærland

fre. 19:00

Edderkoppen Scene - Oslo

Edderkoppen Scene

Oslo

23

Nov

2024

Anne Kat Hærland

lør. 19:00

Edderkoppen Scene - Oslo

Edderkoppen Scene

Oslo

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo