Martin Lepperød-billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Martin Lepperoed hotellpakke med billetter

Martin Lepperød-billetter & hotell i BergenSted: Ole Bull Scene

Dato:

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1040,-

START DIN BESTILLING

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Martin Lepperød "Kakerlakk" inntar Bergen 25. april. Sikre deg showpakke med billetter nå!

Terningkast 5

"Norges mes originale komiker" (NRK)

Kakerlakk - av og med Martin Lepperød - er stand up show om livet, døden, Mømfi (hunden til Martin), traumer og det å prøve å være et godt menneske. 

I soloshowet tar Martin deg med på en humoristisk refleksjon rundt sitt eget liv, for å finne ut om han er et skadedyr eller et menneske folk kommer til å si sånn “åh han er en fin fyr som vi kommer til å savne når han dør”. Det blir gråting i bil, babysvømming og selvforsvar i parken. Synes du dette hørtes litt seriøst og tungt ut? Ikke glem hvem avsenderen er. 

Martin Lepperød er ikke bare en komiker; han er en historieforteller av rang. Han tar de minste hverdagslige hendelsene og forvandler dem til episke historier som får publikum til å rulle rundt av latter. Med sitt smittende smil og positive energi, løfter Martin stemningen hvor enn han går.

Martin er ikke bare en stand-up stjerne; han har også imponert på skjermen i serier som "Unge Lovende," "Blank," og "Hvite Gutter." Du så han kanskje også som fast stuntreporter på "Senkveld med Helene & Stian" på TV2. Som programleder for P3morgen og med sin faste tilstedeværelse på stand-up-scener landet over, fortsetter Martin å samle en stadig voksende fanskare. Han er en genuin, varm og energisk fyr som brenner for å spre glede og få folk til å føle seg bra gjennom humor og underholdning.

Gjør deg klar for en kveld med Martin Lepperød i Bergen, der latteren aldri tar slutt. Kjøp komplett pakke med billetter og hotellovernatting på Showpakker.no!

25

Apr

2024

Martin Lepperød

tor. 19.00

Ole Bull Scene - Bergen

Ole Bull Scene

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen