Margot-show. Kjøp billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Margot Ina Breivik hotellpakke med billetter

Margot showbilletter & hotell i Bergen Show


  -

Ricks Teater

Pris fra 1100,-

pr pers for billett, hotell og frokost

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Ina Breivik kommer til Bergen med nytt Margot-show! Sikre deg komplett pakke med billetter og hotell nå.

Ina Brevik har høstet strålende kritikker for sine Margot-forestillinger, blant annet sekser i Bergens Tidende. I januar er hun endelig tilbake i Bergen med sin nye suksessforestilling «I hundre over 80». Denne gangen har hun med seg skuespiller og revyartisten Simon Andersen.

Like ukuelig, like urokkelig, like pukkelrygget – og like gammel som sist: Rivjernet Margot er i støtet igjen når Helsenorge anno 2022 skal gjøres opp.

Margot har vært med å bygge landet og betalt skatt i et helt liv. Nå skal hun endelig få høste godene og nyte sitt «opium». Margot baner seg vei gjennom Helse-Norge med livsmot og benskjørhet. Vi rykker alle stadig fremover i køen! Eller gjør vi det?

Ina Breivik, som startet sin karriere som S i SMXL, har delt scene med mange av landets mest anerkjente komikere. Hun har blitt nominert til Komiprisen hele seks ganger, både for beste forestilling og beste kvinnelige artist. Sist i 2016 med forestillingen «Margot, Alt i boks».

— Jeg fant Margot i 1996, da jeg skulle på en audition, og siden har hun vært med meg. Egentlig var hun lett å finne. Margot er farmoren min opp av dage, hvis du ser bort fra pukkelryggen. Margot er ekte vare, trygg på seg selv og sier ting rett ut, sier Ina Breivik i intervju med Bergens Tidende. 

— Da jeg var yngre, elsket jeg å sitte på bussen og høre på gamle damer som snakket sammen. Jeg kunne ta bussen frem og tilbake, frem og tilbake, forteller komikeren fra Ålesund.

Simon Andersen har spilt på utallige revyer og cabareter i Norge. Mest kjent er han som Roy i "Familiesagaen de syv søstre" på TV 2. Han er også offisielt godkjent Wenche Foss-imitator(godkjent av originalen selv).

Margot – I hundre over 80 blir en kjempefest og et show du garantert må få med deg i Bergen 2023! Bli med Margot og møt aktørene i AS Helse-Norge. Ina Breivik og Simon Andersen åpner dosetten. Du trenger ikke ta med lystgass, vi bjuder.

 

MARGOT - I HUNDRE OVER 80

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen