Hans Morten Hansen - Ole Bull Scene | Kjøp billetter & hotell i Bergen | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Hans Morten Hansen Natural Born Komiker Ole Bull Scene billetter og hotell

Hans Morten Hansen «Natural Born Komiker» - Bergen 2022Sted: Ole Bull Scene

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1055,-

BESTILL SHOWPAKKE

Hans Morten Hansen «Natural Born Komiker» gjester Ole Bull Scene i Bergen 20. - 21. mai. Sikre deg showpakke med hotellovernatting og billetter nå!

Hans Morten Hansen har gitt oss herlige latterkramper i en årrekke, både på TV og stand up scenen. Han har vunnet flere komipriser, han underholder hele landet hver lørdag i «Side om Side», og forrige gang han lagde show kalte Rogalands Avis han for «Norges morsomste mann».

Etter fem suksessrike soloforestillinger er Hans Morten Hansen endelig tilbake med et helt nytt soloshow som har fått tittelen «Natural Born Komiker». Publikum i Bergen kan på nytt glede seg til skamløgne historier, herlige observasjoner og standup på sitt beste.

Det er liten tvil om at Hans Morten er morsom. Det er noe med måten han sier det på. Og hva han sier. Og hvordan han ser ut når han sier det. Men hvordan ble han en av Norges beste komikere? Ble han født morsom? Er det arv eller miljø? Skal vi takke Hansen-slekten eller skyldes det oppveksten, byturene, ungene, ekteskapene eller naboene?

Velkommen til eT helaftens standup-show på Ole Bull Scene av og med naturtalentet Hans Morten Hansen. Sikre! Gled deg til nær, kjær og personlig observasjonshumor av ypperste klasse. Kjøp hotellpakke med de beste billettene på Showpakker.no!

HANS MORTEN HANSEN - BILLETTER & HOTELL I BERGEN

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen