Robbie Williams Bergen 2023. Kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for robbie williams bergenhus festning

robbie williams-billetter og hotell i Bergen 2023 Konsert


 

Bergenhus Festning

Pris fra 2320,-

pr pers for billett, hotell og frokost

START DIN BESTILLING

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Robbie Williams inntar Koengen i Bergen 22. juni. Sikre deg hotellpakke med billetter når salget starter 8. desember kl 10.

Den britiske superstjernen blir headliner på endagsfestivalen Bergen Calling på Koengen. Flere festival-artister vil bli annonsert senere.

Robbie Williams spilte på samme arena i 2017. Den gang ble alle de 23.000 billettene solgte ut på under 10 minutter! Lokalpressen var i ekstase og BTs anmelder slo fast følgende: «En enorm scene, en fantastisk videoproduksjon og lyd – og ikke minst en artist i storform».

Anledningen for 48. åringens nye konsertturne er albumet «XXV», som kom ut høsten 2022. Samlealbumet «XXV» markerer at det er over 25 år siden Robbies solokarriere startet, etter flere suksessrike år med boybandet Take That. Siden den gang har briten hatt en særdeles suksessfull karriere med over 85 millioner album og titalls topplisteplasseringer for singler og album. Det er faktisk kun The Beatles, med 15, som har flere britiske førsteplasseringer enn Williams. Den Bergensklare superstjernen har mottatt hele 18 Brit-priser, blant annet prestisjefylte BRITs Icon Award. Han har også hatt rekorden for fleste solgte konsertbilletter på en dag (1,6 millioner) og gitt ut suksessfulle swing-album. 

På «XXV» gjør Williams nye versjoner av sine aller største hits. Publikum kan derfor glede seg til en slagerparade av de sjeldne!

Dette blir en kjempefest og en konsert du garantert må få med deg på Bergenhus Festningen Koengen i 2023. Kjøp billetter og hotell på Showpakker!

ROBBIE WILLIAMS - BERGENHUS FESTNING 2023

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen