Kurt Nilsen julekonsert. Kjøp billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Kurt Nilsen julekonsert i Grieghallen 2023

Kurt Nilsen Julekonsert-billetter & hotell Konsert


  -

Grieghallen

Pris fra 1520,-

pr pers for billett, hotell og frokost

UTSOLGT!

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Kurt Nilsens julekonsert inntar Grieghallen i 2023. Sikre deg hotellpakke med de beste billettene nå.

NB. Kurt Nilsen spiller også på Forum Scene 18. og 19. desember. Hotellpakke med billetter til disse konsertene kan bestilles her.

Kurt Nilsens julekonserter i Grieghallen er en av de vakreste og fineste førjulstradisjonene i Bergen. Konsertene er et høydepunkt i førjulstiden for både publikum, Kurt Nilsen og bandet hans. Nærmere 100 000 tilskuere har opplevd denne høytidsforestillingen i Bergen siden Kurt første gang inviterte oss inn i hans juleunivers.

Albumet "Have Yourself A Merry Little Christmas" har blitt solgt i flere hundre tusen eksemplarer og er blitt streamet mangfoldige millioner ganger siden utgivelsen i 2010. Platen har blitt en moderne norsk klassiker og er en soleklar publikumsfavoritt. Like sikkert som andre fine juletradisjoner, dukker Kurt sin juleplate opp på bestselgerlistene i ukene før jul, år etter år. 

Hele 10 ganger mellom 2011 og 2022 har Kurt Nilsen avholdt julekonserter i Bergen, hvor repertoaret er hentet fra den stemningsfulle juleplaten. Det har vært en eventyrlig suksess med 73 utsolgte konserter som har samlet over 100 000 publikummere totalt. Med to utsolgte konserter på Bergenhus Festning i 2013 og 2017, er det ingen tvil om at publikum i Bergen har et spesielt forhold til Kurt Nilsen.

Kurt har med seg noen av Norges aller beste musikere for å kunne gi deg den herlige stemningen som har blitt en tradisjon i Grieghallen. 

KURT NILSEN - BERGEN 2023

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen