Herborg & Kåre Conradi. Kjøp billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Herborg Kraakevik Kaare Conradi Juleminner

Herborg Kråkevik & Kåre Conradi "Juleminner"Sted: Håkonshallen

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1395,-

BESTILL SHOWPAKKE

Herborg Kråkevik og Kåre Conradi inviterer til "Juleminner" i Håkonshallen. Sikre deg hotellpakke nå!

NB. Arrangementet selges med unummerte billetter.

To av Norges mest folkekjære artister møtes denne julen igjen på scenen. Samme med sine fire musikere vil Herborg Kråkevik og Kåret Conradi ta publikum med på en reise i både kjente og kjære julemelodier, samt tekster og julefortellinger fra vår egen tid. Artistene tar deg med på en varm og humoristisk kveld, med barndommens jul som ramme.

Herborg Kråkevik har fått både komipriser og spellemannspriser. Hun har utmerket seg med store rolletolkninger – og personlige portretter. Hennes artistiske register har blitt behørig applaudert av et usedvanlig samstemt kritikerkorps enten hun står på scenen med sine elleville parodier – eller er såkalt seriøs skuespiller og sanger. I tillegg har hun i flere år vært redaktør for julehefte «Juleroser», hvor hun får store navn innen litteratur, billedkunst, musikk og humor til å bidra hvert år, samt turnert med sin julekonsert «Julerosekveld». Allsidigheten er hennes unike styrke og hun oppviser en bredde og musikalske referanser som gjør henne til en stor artist.

Kåre Conradi er en av våre fremste skuespillere på scene, TV og lerret. Han har vært fast ansatt ved Nationaltheatret siden 1999 – og er initiativtaker og primus motor for Det Norske Ibsenkompaniet. I England og Nord-Irland har Conradi hatt hovedroller i alt fra musikaler til Shakespeare og Ibsen. Han har medvirket i flere serier for BBC og HBO og har hatt stor suksess i Netflixserien Vikingane/Norsemen. Han har og nylig hatt en stor rolle i den kritikerroste britiske komedie-serien «PLEBS» på IT

Varighet: 1 time 30 minutter

 

09

Des

2023

Herborg & Conradi

lør. 17.00

Håkonshallen - Bergen

Håkonshallen

Bergen

09

Des

2023

Herborg & Conradi

lør. 20.00

Håkonshallen - Bergen

Håkonshallen

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen