Bjørn Eidsvåg. Kjøp billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Bjoern Eidsvaag hotellpakke med billetter

Bjørn Eidsvåg-billetter & hotell i BergenSted: Grieghallen

Dato:

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1355,-

START DIN BESTILLING

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Bjørn Eidsvåg gjester Grieghallen i Bergen 23. november. Sikre deg hotellpakke med billetter nå!

Etter fem tiår i musikkbransjen står Bjørn Eidsvåg som en bauta i norsk musikkhistorie, og er en artist flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. Selv etter en solid og lang karriere er han stadig aktuell. 

Som tidligere prest og med erfaring fra psykiatrien, har han en unik evne til å skrive låter som berører og formidle dem på en ekte og personlig måte. Mange nordmenn har et nært forhold til låtene hans, inkludert hits som "Eg Ser", "Floden" og "Skyfri himmel". Temaene i låtene hans reflekteres også i hans konserter, der han deler personlige historier som både er alvorlige og humoristiske. Han har en spesiell evne til å komme nært publikummet, og det er i interaksjon med publikummet at musikken og historiene hans skinner mest og lever videre i nye former. Bjørn har besøkt mange av landets kriker og kroker, og har skapt en trofast fanbase som kommer tilbake år etter år for å se ham opptre.

Siden hans oppstart i 1971, har Bjørn Eidsvåg gitt ut 28 album, spilt rundt 80 konserter hvert år, gitt ut en bok, hatt sitt eget TV- og radioprogram, og har også opptrådt på Det Norske Teatret med sin egenskrevne teaterforestilling "Etterlyst: Jesus". Han har også hatt spennende samarbeid med kjente artister fra Norge, Sverige og Danmark opp gjennom årene, og blant annet vunnet Spellemannprisen for Årets Låt for duetten "Mysteriet deg" med Lisa Nilsson, som har over 12 millioner avspillinger på Spotify.

Selv etter en lang og solid karriere er Bjørn stadig aktuell og evner å fornye sitt musikkuttrykk. I januar 2023 var han å se i TV2-programmet «Hver gang vi møtes», hvor hans program hadde seerrekord og ble den mest sette episoden i programmets historie. Etter premieren av programmet entret flere av Bjørns tolkninger topplisten over de mest populære låtene på Spotify i Norge, og samtidig har flere av de andre artistenes tolkinger av Bjørns låter tatt Norge med storm. I flere uker lå Emma Steinbakken sin versjon av «Floden» på 1. plass og Isah og Maria Mena sin tolkning av «Alt du vil ha» på 2. plass på Spotifys toppliste i Norge. Inspirert av sine yngre kollegaer i «Hver gang vi møtes» inngikk Bjørn like etter et samarbeid med den 40 år yngre stjerneprodusenten Carl Viktor Guttormsen, og i april kom låta «Ikkje sei det som det er». I september slapp han også låta «Vi To» sammen med Nils Bech. Låta ble «ukas låt» på NRK P3 og P3’s anmelder skrev at «Bjørn Eidsvåg har aldri vært fetere».

Dette blir en kjempefest og en konsert du garantert må få med deg i Bergen høsten 2024. Kjøp komplett pakke med billetter, hotellovernatting og frokost på Showpakker.no.

23

Nov

2024

Bjørn Eidsvåg

lør. 18:00

Grieghallen - Bergen

Grieghallen

Bergen

23

Nov

2024

Bjørn Eidsvåg

lør. 20:30

Grieghallen - Bergen

Grieghallen

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen