Åge Sten Nilsen-The show must go on. Kjøp billetter & og hotell på Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for The show must go on Aage Sten Nilsen Trondheim Spektrum

Åge Sten Nilsen - The show must go on


One night only


Sted: Trondheim Spektrum

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1650,-

BESTILL SHOWPAKKE

Opplev Åge Sten Nilsens Queen-hyllest "The show must go on" i Trondheim Spektrum 3. desember. Sikre deg komplett pakke med billetter og hotell nå!

I 2018 avsluttet Norges største Queen hyllest «The Show Must GO On» sin turné aktivitet for å kun settes opp EN gang i året i arena versjon. Showet som hadde sin urpremiere i 2007, hadde til da vært igjennom en rekke lengre turnéer og oppsettinger i ulike versjoner, og avsluttet med sin største turné versjon noensinne: «The Show Must Go On X», for å markere sitt 10 års jubileum. Den første arena versjonen fant sted i et utsolgt Oslo Spektrum i 2.November 2019. Året etter stod Trondheim Spektrum for tur, men til tross for en fantastisk salgsstart måtte showet avlyses grunnet pandemien. Det er derfor en sann glede å presentere The Show Must Go – en eksklusiv arena hyllest til Queen i Trondheim Spektrum 3.desember i en friskmeldt verden.

Med Skandinavias ukronede Queen konge Åge Sten Nilsen i spissen for noen av Norges beste musikere, sangere, dansere og akrobater, er det duket for en storstilt hyllest til et av rockehistoriens største band. Gjør deg klar for 2 timer med udødelige Queen klassikere i «The Show Must Go On’s» eget univers, der Cirque De Soleil møter Phantom Of The Opera med en saftig smak av ekte rock’n roll. Her spares det hverken på krutt eller adrenalin, og er det ETT show du ikke har råd til å glipp av i år så er det Åge Sten Nilsen & Ensemble – THE SHOW MUST GO ON -en eksklusiv arena hyllest til Queen i Trondheim Spektrum 3.desember.

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Trondheim