Ladies Night Stavanger Konserthus. Kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Ladies Night Stavanger Konserthus hotellpakke med billetter

Ladies Night-billetter & hotell i StavangerSted: Stavanger Konserthus, Kuppelhallen

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1385,-

BESTILL SHOWPAKKE

Norges humorelite samles til Ladies Night i Stavanger Konserthus 15. april. Sikre deg showpakke med billetter og hotell nå!

Lisa Tønne, Jan Rune Holdhus, Janne Formoe, Veronica Simone, Karsten Blomvik, Pernille Haaland og Rigmor Galtung – Hjertelig velkommen til årets store humorgalla i Stavanger. På scenen står sju av landets morsomste komikere, klar for en kveld fylt med latter og glede. Ta med deg dine venner, din mann og gjerne mor og far. Ladies Night, det beste av det beste fra humor Norge.
One night only.

Lisa Tønne
Lisa er et humorfenomen som trollbinder publikum hver gang hun åpner kjeften
Lisa er uredd, spontan, kjapp i replikken og innehar en gudbenådet evne til å harselere med det meste. I løpet av sin innholdsrike karriere har hun oppnådd tilnærmet alt en komiker kan drømme om. Hun debuterte som standupkomiker i 1999, og ble tildelt Årets nykommer under Komiprisen 2002, samt Årets kvinnelige artist under Komiprisen 2005. Hennes forestilling “Ali Reza – Atter en Konge” var åpningsshowet på Latter i 2004 og høstet strålende kritikker og fulle hus. Siden den gang har hun vært med på Julelatter og Sommerlatter, og de siste årene har hun satt opp to store show på hovedscenen, henholdsvis “Tusvik & Tønne skammer seg” (2015) og “Tusvik & Tønne på Oppdragelsesreise” (2017)

Jan Rune Holdhus
Komikeren fra Sandnes er den fødte entertainer som med sin frekkhet vil gi deg latter og valuta for hvert minutt han står på scenen. Jan Rune elsker å bruke ordet “fabulous” og det er nettopp det han er, han er helt fantastisk! Kort fortalt er Jan Rune: Sprudlende, inkluderende som leverer variert materiale med en løssluppen og ironisk sjarm. Han har høstet stor suksess med rollefiguren «June Kommune» som er serviceleder i sin egne kommune. Rollefiguren gikk viralt og ble så populært at det ble satt opp en egen forestilling i Stavangeren som den siste tiden har solgt til fulle saler og mange ekstraforestillinger.

Janne Formoe
Janne er utdannet ved Statens Teaterhøgskole. Etter endt utdannelse ble hun engasjert ved flere av landets største scener; Teater Ibsen, Trøndelag Teater og Nationaltheatret. Janne debuterte allerede som niåring, og har mange års erfaring innen teater, film og TV-produksjoner. Janne ble for alvor kjent gjennom Morten Tyldums spillefilm Buddy i 2003 og nøt året etter stor suksess med enkvinneshowet Neverending Story. Hun er blant annet kjent fra TV-serien Neste Sommer, hvor hun har vært sentral i samtlige av seriens sesonger, og som dommer i Norske Talenter på TV 2. Hun har også medvirket i barnefilmene om Karsten og Petra, spillefilmen Fjols til Fjells, samt TV-serien Farfar på TV 2. Våren 2022 ledet Janne underholdningsprogrammet «Drag me out» som ble vist på Discovery+.

Veronica Simone
Med et herlig glimt i øyet har Veronica Simoné Fjeld gjort suksess som reporter og programleder i TV Vest gjennom 15 år. Hun har de siste åtte årene gjort seg bemerket som påvirker under pseudonymet Yummymummy, og er en tydelig stemme i debatten om hvilke krefter som påvirker barn og unge negativt i sosiale medier. Hun har testet podkast som kommunikasjonsflate, skrevet bestselgeren «Du er fantastisk» og solgt over 15 000 billetter til sitt one woman show «NATURLIGvis». Veronica Simoné Fjeld fikk dessuten journalistprisen for sin dokuserie #yummymummy, som ble sendt på TV Vest i 2015.

Karsten Blomvik
Karsten er youtuber, programleder og Stand-up komiker. Kommer fra Sola og gjort stor suksesss i Nrk`s 4ETG. Akkurat nå er han programleder i “P3 Morgen” og vi gleder oss stort til Karsten entrer scenen på hjemmebane i Stavanger.

Rigmor Galtung
Norges første kvinnelige stand-up komiker. Leverer sårbare og morsomme vitser til mye latter og aha-opplevelser. Rigmor Galtung er et fyrverkeri både på og utenfor scenen! På 1-2-3 kan Rigmor gå fra å være Siv Jensen til Erna Solberg. Men Rigmor har også en alvorlig side som handler om motgang og mestring, og med en magisk evne til å trollbinde publikum, fremkaller hun både latter og tårer.

15

Apr

2023

Ladies Night

lør. 20.00

Stavanger Konserthus, Kuppelhallen - Stavanger

Stavanger Konserthus, Kuppelhallen

Stavanger

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Stavanger