Disney on ice | Stavanger 2020 | Bestill billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Disney on ice DNB Arena billetter og hotell
PRIS FRA 2020,-

Hotellrom 1 voksen + 1 barn, frokost og billetter


1 voksen + 1 barn / 1 rom

Disney on ice


Magical ice festival


Sted: DNB Arena

Dato:

Hotell, billetter 2 voksne + 1 barn 2020,-

BESTILL SHOWPAKKE

Velkommen til en magisk verden full av eventyr når familieshowet Disney On Ice presenterer Magical Ice Festival i DNB Arena i Stavanger januar 2020.

NB. Våre Disney-hotellpakker selges med billetter på felt K

Underholdning for både gutter og jenter, barn og voksne. Herlige historier som skaper gode minner og varme følelser hos alle generasjoner! Opplev en fortryllende verden full av eventyr på tvers av kongerikene når familieshowet Disney On Ice presenterer Magical Ice Festival i Stavanger og DNB Arena 25. januar!

Bli med på en spennende reise sammen med den fryktløse sjøfareren Moana og den berømte halvguden Maiu for å bringe Te Fitis stjålne hjerte tilbake. Reis sammen med søstrene Anna og Elsa, den morsomme snømannen Olaf, den barske fjellmannen Kristoffer og hans lojale reinsdyr Svein fra Disneys Frost når de beveger seg i vakre landskap i en spennende fortelling fylt av mot, magi og uforglemmelige karakterer. Dykk ned under havoverflaten med Sebastian når han kommer ut av skallet sitt for å lage bølger med Ariel i Disneys Den Lille Havfruen.

Forbered deg på å havne i en floke med noen høylytte innbyggere når de får besøk av den viljesterke Rapunsel og den sjarmerende Flynn fra Disneys To på Rømmen. Disneys Skjønnheten og Udyret og de fortryllende karakterene fra slottet tar pusten fra deg når de entrer isen i et spektakulært show for Belle.

Disney On Ice i DNB Arena i Stavanger er blitt en tradisjon for mange og er et flott julegavetips som både barn og voksne har glede av. Benytt anledningen til å kose deg sammen med familie og venner når Magical Ice Festival inntar Stavanger 25. januar 2020. Velkommen!

25

Jan

2020

Disney on ice

lør. 10.30

DNB ARENA - Stavanger

DNB ARENA

Stavanger

25

Jan

2020

Disney on ice

lør. 14.30

DNB ARENA - Stavanger

DNB ARENA

Stavanger

Hvorfor velge Showpakker.no
De beste billettene
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.

Andre populære Stavanger