MODS-konsert 2022 | Kjøp billetter & hotell | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Mods Bare i naatt SR-Bank Arena Viking Stadion 2022 hotellpakke med billetter
Utsolgt!

2 personer / 1 rom

Mods konsert «Bare i nått» Stavanger 2022Sted: SR-Bank Arena

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1995,-

UTSOLGT!

Vi er dessverre utsolgt for konsertpakker med hotellovernatting på MODS-konsertene på Viking Stadion, men håper å kunne tilby flere pakker på et senere tidspunkt.

Mods er klare for to nye gigantkonserter, Bare i nått (og i mårå nått), på Viking Stadion i Stavanger 10. og 11. juni 2022. Sikre deg hotellpakke med billetter til konserten nå!

NB. Våre konsertpakke med hotell selges med billetter i felt K 10. juni og felt L 11. juni. Se kart her.

Det legendariske Stavangerbandet ble etablert i 1975 av blant annet Morten Abel. I årene 1981 til 1984 gav de ut tre album som blant annet inkluderer debutalbumet Revansj med suksesslåta «Tore Tang». Mods var også forløperen til bandet September When som ble etablert av i 1987 av bandmedlemmene, Helge Hummervold, Tor Øyvind Syvertsen og Morten Abel.

9. juni 2012 ble Mods gjenforenet på et fullsatt Viking Stadion med rundt 25 000 publikummere. Konserten ble en mediebegivenhet av de sjeldne, ikke minst på grunn av journalist Einar Engelstad (Engelen) i Bergens Tidende hadde dømt prosjektet nord og ned, og derfor måtte gå til fots hele veien fra Bergen til Stavanger. Alle billettene til konserten var utsolgt nærmere et halvt år i forkant og Engelstads dystre spådommer ble gjort til skamme

5 år senere, i 2017, solgte Mods ufattelige 60.000 billetter fordelt på tre konserter på samme sted, etterfulgt av storslått konsert i Oslo Spektrum.

Nå er bandet klar for å sette Vestlandet på hodet nok en gang når de smeller til med to nye stadionkonserter juni 2022, under navnet Bare i nått (og i mårå nått) på SR-Bank Arena.

– Nå skjer det igjen, og det er helt fantastisk. Vi har hatt noen av de største øyeblikkene på denne stadion sammen med Mods. Det er en enorm kjærlighet og opplevelse når de er på scenen på vår stadion, og det gjør at vi gleder oss, sier markedssjef Salvesen til RA.

Morten Abel og Leif Nilsen i Mods gleder seg til konsertene i 2022, og håper det skal gå så bra som mulig.

– Folk elsker det – vi har hatt noen vellykkede arrangementer tidligere. Vi har lært mye, og vi skal forbedre så godt vi kan, så det blir tidenes konsert, sier Abel til RA.

Det blir et forrykende show, og to kvelder som skrive seg inn i historiebøkene, sier Salvesen til RA.

Med Morten Abel i front blir dette en nostalgisk reise til Stavanger-rockens storhetstid. Gled deg til allsang og hitparade med sanger som "Tore Tang","Revansj", "Meg må du hilsa på", "Bare i nått" .

Velkommen til Stavanger, Mods, Bare i nått (og i mårå nått)! Kjøp komplett pakke med konsertbilletter og hotellrom på Showpakker.no!


MODS BILLETTER & HOTELL I STAVANGER 2022

10

Jun

2022

Mods

fre. 17.00

SR-Bank Arena - Stavanger

SR-Bank Arena

Stavanger

11

Jun

2022

Mods

lør. 17.00

SR-Bank Arena - Stavanger

SR-Bank Arena

Stavanger

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Stavanger