Brit Floyd 2022 i Stavanger - | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Brit Floyd Stavanger Konserthus 2022 hotellpakke med billetter

Brit Floyd 2022 i StavangerSted: Stavanger Konserthus, Kuppelhallen

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1215,-

BESTILL SHOWPAKKE

Etter to års ventetid er det klart at det blir ny verdensturné for The World’s Greatest Pink Floyd Show – Brit Floyd, i 2022. Konserten i Stavanger spilles i Kuppelhallen, fredag 7. oktober. Her får du høre musikk fra The Dark Side of the Moon, The Wall og mer – inkludert ikoniske Echoes fremført i sin formidable helhet.

Brit Floyd – The World’s Greatest Pink Floyd Show, returnerer til Norge i 2022 for å fremføre sin nye konsert som inneholder høydepunkter fra klassikerne The Wall, The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals og The Division Bell. Konserten byr også på en 23 minutter lang liveversjon av den toneangivende låten Echoes, som ble skrevet for 50 år siden og utgitt på Pink Floyds gjennombruddsalbum Meddle.

The Brit Floyd Show har blitt et fenomen og det er bred enighet om at dette er verdens ypperste hyllestband til Pink Floyd – både til bandets musikk og visuelle univers. Bandet har spilt over 1000 konserter siden starten i Liverpool i 2011, blant annet på verdenskjente arenaer som Red Rocks amfiteater i Denver, Royal Albert Hall i London og Radio City Music i New York.

Brit Floyd signerer med en lyd-, lys- og videoopplevelse så spektakulær at det ville gitt legendene i Pink Floyd bakoversveis. Dette er mildt sagt en respektfull gjengivelse med sirkelformede skjermer, storslått lysdesign, laser og flust av teatralske elementer.

En forestilling med Brit Floyd er så tett opp til originalen som det er mulig å komme.

07

Okt

2022

Brit Floyd

fre. 19.30

- Stavanger

Stavanger

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Stavanger