Bellamy Brothers | Stavanger Konserthus | Bestill hotellpakke her Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Bellamy Brothers konsert i Stavanger Konserthus 2019
PRIS FRA 1120,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Bellamy BrothersSted: Stavanger Konserthus, Kuppelhallen

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1120,-

SE HOTELL OG PRISER

3. oktober er det klart for konsert med Bellamy Brothers i Stavanger Konserthus.

De er like aktive nå som da de ga oss landeplager som «Let your love flow» og «If I Said You Had A Beautiful Body». Publikum kan vente seg en rekke countryhits når legendariske Bellamy Brothers entrer scenen i Kuppelhallen 3. oktober!

Gjennom sin over 40-årige karriere har brødrene gitt ut over 50 album, og rørt mennesker over hele verden med sine tekster og melodier. Brødrene David og Howard Bellamy startet sin musikalske karriere i 1968 og fikk sin største suksess med albumet “Let your love flow” i 1976. Albumet ble nr. 1 på verdens største plateliste Billboard, og Bellamy Brothers har i årenes løp hatt 20 nr. 1 plasseringer på hitlistene.

Så sent som i 2011 toppet de VG-listen. Brødrene har også laget album sammen med Dolly Parton, Allan Jackson, Tanya Tucker og Montgomery Gentry. Gjennombruddet til den amerikanske duoen kom med «Spiders & Snakes». Sangen ble en kjempesuksess og solgte mer enn tre millioner eksemplarer. Dette førte til at de ble en av denne tidens store artister sammen med Bob Dylan, James Taylor og Van Morrison. Det tok helt av når «Let your love flow» kom ut i 1976. Den lå på de internasjonale listene så lenge at de fikk en enorm tilhengerskare verden over. En kan trygt si at kjærligheten fløt når de turnerte verden rundt og delte scener med bl.a. The Doobie Brothers og The Beach Boys.

«Vi er et veifarende folkeslag» gliser Homer når vi spør hvordan de fremdeles orker 200 konserter i året. «Jeg syns det er enda større nå enn på 80 tallet. Jeg tror de samme folkene som vokste opp med oss har dratt opp en helt ny generasjon Bellamy fans. Det varmer en musikers hjerte når mange unge kommer på konsertene våre»

03

Okt

2019

Bellamy Brothers

tor. 19.00

STAVANGER KONSERTHUS, KUPPELHALLEN - Stavanger

STAVANGER KONSERTHUS, KUPPELHALLEN

Stavanger

Hvorfor velge Showpakker.no
De beste billettene
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg de beste plassbillettene.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.

Andre populære Stavanger