Matilda the musical. Kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Musikalen Matilda Folketeateret hotellpakke med billetter

Matilda the musical-billetter og hotell i OsloSted: Folketeateret

Periode: -

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1575,-

START DIN BESTILLING

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Endelig! Nå kommer Roald Dahls historie om Matilda som en forrykende musikal for små, store og voksne barn på Folketeateret! Endelig kommer Roald Dahls historie om Matilda som en forrykende musikal på Folketeateret i Oslo! Den prisbelønnede West End-suksessen er underholdende for alle aldre. Med Robert Stoltenberg i rollen som den grusomme Miss Trunchbull er det bare å glede seg!

Terningkast 5

«En eksplosiv underholdningsbombe!» (Aftenposten)

Terningkast 6

«Matilda er et mirakel!» (Broadway World)

Endelig kommer Roald Dahls historie om Matilda som en forrykende musikal på Folketeateret i Oslo! Den prisbelønnede West End-suksessen er underholdende for alle aldre. Med Robert Stoltenberg i rollen som den grusomme Miss Trunchbull er det bare å glede seg til høstens storsatsing i Oslo!

Musikalen forteller den rørende, fantasifulle og sterke historien om Matilda, en ekstraordinær liten jente som, bevæpnet med en levende fantasi og et skarpt sinn, tørr å ta et standpunkt og endre sin egen skjebne.

Forestillingen er underholdende for alle aldre! Barn som voksne vil bli la seg begeistre av historien om jenta med en fortryllende fantasi.

Musikalen har mottatt 99 internasjonale priser over hele verden, inkludert 24 priser for beste musikal og 7 Tony Awards. Musikalen er en av de mestselgende musikalene på West End og på Broadway for tiden, en suksess uten sidestykke.

Verden ble introdusert for Matilda i 1988, som en av de siste kjente romankarakterene Roald Dahl vekket til live i sitt magiske forfatterunivers. Det er solgt mer enn 17 millioner eksemplarer av boken over hele verden. I 2010 ble Matilda The Musical brakt til scenen av The Royal Shakespeare Company i London. Siden den gang har musikalen vært en enorm suksess verden over og tiltrekker seg mange besøkende i alle aldre.

Komponist og komiker Tim Minchin har skrevet den fengende musikken og de brilliante sangtekstene, og Dennis Kelly har dramatisert historien og tilpasset denne til musikalformatet.

Premiere 9. september 2022 på Folketeateret i Oslo. Presentert etter avtale med Music Theatre International (Europe).

Scenekvelder er stolte og glade over å kunne presentere Matilda the Musical for første gang på en norsk scene. Musikalen er basert på den populære boken om Matilda skrevet av den berømte, og halvt norske, forfatteren Roald Dahl.

 

MATILDA THE MUSICAL - FOLKETEATERET I OSLO

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo