Charlie og sjokoladefabrikken | Det Norske Teatret | Bestill hotellpakke i Oslo Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Charlie og sjokoladefabrikken på Det Norske Teatret
PRIS FRA 2035,-

Hotellrom 1 voksen + 1 barn, frokost og billetter


1 voksen + 1 barn / 1 rom

Charlie og sjokoladefabrikkenSted: Det Norske Teatret

Periode: -

Hotell, billetter 2 voksne + 1 barn 2035,-

BESTILL SHOWPAKKE

Verdas mest smakfulle musikal, Charlie og sjokoladefabrikken, kjem til Det Norske Teatret i Oslo hausten 2019.

Bli med inn i sjokoladefabrikken som gir deg vatn i munnen og fritt spelerom for fantasien! Her er ingenting for godt til å vere sant, sjølv om alt ikkje er så søtt som det ser ut.

Charlie Bucket bur saman med foreldra og besteforeldra i eit falleferdig hus. Han er lei av kålsuppe og drøymer om å komme inn i den enorme sjokoladefabrikken til Willy Wonka, den fenomenalaste sjokoladefabrikanten i verda! Men ingen har sett Wonka på mange år, og ingen får komme inn i fabrikken. Alt ein ser er mystiske skuggar i vindauga, og uendelege mengder sjokolade som blir køyrt ut gjennom jernportane.

Men ein dag kjem nyheita: Willy Wonka har gøymt fem gullbillettar i fem sjokoladeplater. Dei fem heldige vinnarane får bli med inn i fabrikken. Jakta på gullbillettane er i gang. Ein etter ein blir vinnarane annonserte. Dei er glupske, bortskjemde, obsternasige og betrevitande barn av verste sort! Det er berre ein gullbillett igjen. Vil Charlie få oppfylt sitt største ønske? Vil han få oppleve magien i Wonka sitt fantastiske godteriunivers?

Roald Dahl har skrive nokre av dei mest lesne og elska bøkene for barn som Heksene, SVK, Danny og den store fasanjakten og Matilda. Felles for bøkene er ei magisk-realistisk verd der hovudpersonen blir transportert frå den grå kvardagen til det spektakulære. Hovudpersonen og helten er barn, og dei vaksne er ofte både dumme og slemme. Men også barn kan vere ufordragelege i Dahl sitt univers, som til dømes i Charlie og sjokoladefabrikken. Boka kom i 1964 og er selt i meir enn 13 millionar eksemplar og utgitt på over 30 språk. Mange hugsar også dei to filmatiseringane, med Gene Wilder og Johnny Depp i rolla som den eksentriske sjokoladefabrikanten.

Varighet: 2,5 time inklusiv pause.

17

Apr

2020

Charlie og sjokoladefabrikken

fre. 19.00

DET NORSKE TEATRET - Oslo

DET NORSKE TEATRET

Oslo

29

Mai

2020

Charlie og sjokoladefabrikken

fre. 19.00

DET NORSKE TEATRET - Oslo

DET NORSKE TEATRET

Oslo

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo