West Side Story - Chateau Neuf | Kjøp billetter & hotell i Oslo 2021 | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for West Side Story Chateau Neuf hotellpakke med musikal billett
PRIS FRA 1140,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

West Side Story - Chateau Neuf i Oslo 2021Sted: Chateau Neuf

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1140,-

BESTILL SHOWPAKKE

Musikalklassikeren West Side Story på Chateau Neuf har tatt Oslo med storm. Nye forestillinger i 2021 er nå lagt ut i salg.

Terningkast 5

"Fortsatt eksplosiv i 2020" (Aftenposten)

Terningkast 5

"Råskinn av en musikal" (Kulturdrops)

Teaterprodusentene Taran og StarWorks, er stolte over å kunne presentere West Side Story på Oslos storscene Chateau Neuf. En av tidenes største og mest kjente musikaler på er basert på en idé av Jerome Robbins og med manus av Arthur Laurents. Leonard Bernstein står bak musikken, mens tekstene er skrevet av Stephen Sondheim.

Ensemblet i Oslo vil bestå av hele 29 sangere og dansere, frontet av to unge stjerneskudd, popartisten Sondrey og musikalartisten Astrid Giske. I tillegg medvirker også sterke navn som Ole Oftebro, Anette Hoff og Zahid Ali. Tv-personligheten Per Sundnes, gjør også sin musikaldebut i forestillingen.

West Side Story har fått ny aktualitet i 2020. En ny versjon har nettopp hatt premiere på Broadway, og i desember 2020 presenteres en ny filmversjon produsert av ingen ringere enn Steven Spielberg. Temaet i stykket er også mer aktuelt enn noen gang.

Handlingen i musikalen er en fri fortolkning av Shakespeares Romeo & Julie, plassert i gjengmiljø i samtidens New York. Tittelen henspiller på Upper West Side på Manhattan. Musikalen har blitt fremført utallige ganger over hele verden, og den første norske versjonen så dagens lys på Det Norske Teateret i 1965. Siste gang den ble presentert i Oslo var på Oslo Nye Teater i 2006.

Stykkets nye aktualitet vil gjenspeile seg i versjonen som settes opp på Chateau Neuf i Oslo. Den stuerene 50-tallsklassikeren er forvandlet til en urban fremtidsvisjon der brente biler har erstattet basketballbingene fra filmversjonen. Midt i dette mørket bryter kjærligheten mellom unge Tony og Maria frem - en ubendig kraft som for evig forandrer ungdommenes hjerter og tenner nytt håp for framtiden.​Regien er ved Mattias Carlsson («Flashdance» og «Optimist»). Med seg har han koreograf Belinda Braza. Sammen med Ola Beskow har de utarbeidet et nytt konsept for denne produksjonen. West End scenograf Takis står for dekorasjonene, Cårejånni Enderud designer kostymer og Petter Kragstad er musikalsk ansvarlig.

WEST SIDE STORY - BILLLETTER & HOTELL I OSLO 2021

04

Sep

2021

West Side Story

lør. 19.30

Chateau Neuf - Oslo

Chateau Neuf

Oslo

10

Sep

2021

West Side Story

fre. 17.30

Chateau Neuf - Oslo

Chateau Neuf

Oslo

11

Sep

2021

West Side Story

lør. 21.00

Chateau Neuf - Oslo

Chateau Neuf

Oslo

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo