Truls Svendsen. Finn billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Truls Svendsen Fra Æ til Å Chat Noir hotellpakke med billetter

Truls Svendsen-billetter og hotell i OsloSted: Chat Noir

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1130,-

BESTILL SHOWPAKKE

Se Truls Svendsen «Fra Æ til Å» på Chat Noir. Sikre deg showpakke med hotell og billetter nå!

Den folkekjære komikeren og programlederen fra Tromsø har i en årrekke gitt oss herlige latterkramper i utallige TV-suksesser, senest med Truls à la Hellstrøm sendt på TV2. Nå er han endelig klar med sitt første scene-show. Billettene ble revet bort med over 50 utsolgte hus før Norgespremieren på Latter i 2019. Høsten 2022 får Oslopublikumet på nytt sjansen til å oppleve «Fra Æ til Å» med Truls Svenden på Chat Noir!

Han har gjort karrière av å være profesjonelt udugelig og har det helt topp. I alle fall ifølge ham selv. Truls har intervjuet de aller største stjernene med middels god journalistikk. Han har laget sånn passe god mat med de største kjendiskokkene. Ikke noen andre har brukt så lang tid som Svendsen på å krysse Grønland. Og ikke minst: Han har nesten besteget et av verdens høyeste fjell.

Truls Svenden virrer avgårde som en moderne Askeladd mot nye eventyr, og denne gangen blir det et helt show "Fra Æ til Å" som vi endlig snart får oppleve i Bergen. Man vet jo ikke om man kan danse ballett før man har prøvd!

En anmelder har allerede slått fast følgende: I «Fra Æ til Å» viser Truls Svendsen seg som en allsidig underholder, med scenetekke til tusen. Svendsen har funnet nok en ting han behersker med glans: Scenekunsten.

Dette blir en kjempefest og en forestilling du garantert må få med deg i Oslo høsten 2022. Gled deg til hysterisk morsomme, og noen dypere, sider av Truls Svendsen. Bestill hotellpakke med gode billetter på Showpakker.no!

TRULS SVENDSEN "FRA Æ TIL Å" OSLO 2022

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo