Sommershow med Bettan og Tom | Scandic Park Sandefjord | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Sommershow med Bettan og Tom Mathisen Scandic Park Sandefjord
PRIS FRA 1110,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Sommershow med Bettan og TomSted: Scandic Park Sandefjord

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1110,-

SE HOTELL OG PRISER

Det blir show, musikk, humor og glede når Elisabeth «Bettan» Andreassen og Tom Mathisen slår seg sammen og lager tidenes sommershow på Scandic Park Sandefjord.

Stjernene fra «Hver gang vi møtes» gir deg høydepunktene fra den populære TV-serien – og mye, mye mer. Både for «Bettan» og Tom har galskapen en helt sentral plass i hjertet, samtidig som begge to også er strålende musikere og artister som spiller på et bredt register.

I sommer får du et gjenhør med sanger som har gledet flere generasjoner her hjemme. Sammen med orkesteret vil duoen sørge for at det både blir latter og toner til ettertanke. Og helt sentralt oppe i det hele: GLEDE! Da «Bettan» hadde sommershow på Scandic Park Sandefjord i 2017 endte det med full jubel og terningkast seks. Så her er det bare å feste mobiltelefonene og sette setebeltene i flymodus.

Eliabeth "Bettan" Andreassen
Her i Norge er vi gjerne på fornavn med våre mest folkekjære artister. Når vi snakker om Elisabeth Andreassen holder det med kjælenavnet. «Bettan» ble født i Sverige, med norske foreldre, og gjorde seg først bemerket på scenene hos søta bror. Etter hvert ble imidlertid Chips, duoen Bettan hadde sammen med Kikki Danielsson, også populære her i Norge. Og da hun vant den internasjonale Grand Prix-finalen i tospann med Hanne Krogh i Bobbysocks skrev hun seg for alltid inn i norsk populærhistorie. Siden har det fortsatt å swinge av «Bettan», enten hun har kjørt solo eller samarbeidet med andre artister på begge sider av grensen. Sist så du henne i «Hver gang vi møtes» på TV2 – like strålende som alltid.

Hvorfor velge Showpakker.no
De beste billettene
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg de beste plassbillettene.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.

Andre populære Oslo