Show de Vida | Edderkoppen Scene - Oslo | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Show de Vida Edderkoppen Scene
Dette eventet er ikke lagt ut for salg enda.
Vennligst sjekk igjen senere.

2 personer / 1 rom

Show de VidaSted: Edderkoppen Scene

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1090,-

BESTILL SHOWPAKKE

«Showet må betegnes som helt unik i Norges underholdningsbransje – en liten juvel av de sjeldne» – skriver Nettavisen og deler ut en soleklar sekser. Nå gjentar Show de Vida suksessen og setter opp ny forestilling på Edderkoppen Scene i november!

Planlegger du julebord? Bestill bedriftspakke som inkluderer julebord, overnatting og billetter til Show De Vida på Scandic St Olavs plass! Send oss din forespørsel her

Kom og opplev et fyrverkeri av et show med spektakulær dans, magiske sangere, storslåtte kostymer, glohete flammer og akrobatikk som tar pusten fra deg! Gjør deg klar for en hel time fylt til randen med energi fra start til slutt. En magisk kveld du aldri før har sett maken til i Norge!

Show de Vida er et kompani bestående av over 30 dansere, akrobater og sangere av høyeste kvalitet. Vi er basert i Oslo, men har dansere både fra Norge og andre nasjonaliteter. Show de Vida er kjent for å kombinere ulike dansestiler. Showene våre er en god blanding av klassiske stiler krydret med energifylte latinorytmer, spektakulære løft, sang og akrobatikk som blir sydd sammen til et show uten sidestykke. Vi har også noen nyskapende overraskelser du ikke har sett maken til. Bli med Show de vida på en reise inn i en magisk show-verden!

Hvorfor velge Showpakker.no
De beste billettene
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.

Andre populære Oslo