CHESS på Folketeateret. Kjøp billetter og hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Musikalen CHESS Folketeateret 2022 hotellpakke med billetter

Chess - FolketeateretSted: Folketeateret

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1675,-

BESTILL SHOWPAKKE

Musikalen CHESS er tilbake på Folketeateret. Sikre deg komplett pakke med billetter og hotellovernatting nå!

Terningkast 5

Aftenposten

Terningkast 5

VG

Terningkast 5

Dagbladet

Musikalen Chess rakk kun å spilles 14 ganger før Folketeateret måtte stenge ned vinteren 2020. 3. september samme år ble den satt opp på nytt for 200 publikummere, men etter kort tid ble det ny nedstenging for teatrene i Oslo. Det er derfor med stor glede at vi kan melde om at Chess endelig kommer tilbake på Folketeateret høsten 2022!

ABBAs Benny og Björn sin første musikal er noe så sjeldent som en musikalsk kjærlighets-thriller fra den kalde krigen. I en verden der det internasjonale politiske miljøet står og dirrer, får vi servert en historie om enkeltskjebner som kastes inn i et spill de ikke kan reglene på. Øst møter vest, allianser og lojalitet settes på prøve, og gammelt hat blir til ny kjærlighet. Hvem kan stole på hvem? Og hvilken side skal man velge?

«Chess» var med på å definere musikal- og popsjangeren for en hel generasjon, og byr på en hit-parade uten sidestykke med blant annet “One Night In Bangkok”, “I Know Him So Well” og “Anthem”!

Dette blir en kjempefest og en musikal du garantert må få med deg i Oslo! Kjøp hotellpakke med gode billetter på Showpakker.no!

Ansvarlig arrangør: Scenekvelder AS

NB. Ved eventuelt nye korona-restriksjoner tar Folketeateret forbehold om at arrangementet kan bli utsatt. Kundene vil ikke få refundert billettene, men vil bli tilbudt ny forestillingsdato så snart dette er gjort tilgjengelig. Les mer om Folketeaterets billettbetingelser her.

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo