Mamma Mia - Folketeateret | Kjøp billetter & hotell i Oslo | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Mamma Mia! musikal Folketeateret 2021 hotellpakke med billetter
PRIS FRA 1665,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Mamma Mia! Folketeateret i Oslo 2021Sted: Folketeateret

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1665,-

BESTILL SHOWPAKKE

Endelig tilbake i Norge! Musikalen Mamma-Mia! settes opp på Folketeateret i Oslo høsten 2021 og vinteren 2022. På grunn av stor pågang anbefaler vi deg å sikre deg hotellpakke med billetter nå.

Terningkast 5

"Nå trenger vi en fest, og mamma mia setter partystemningen!" (Dagbladet)

Terningkast 5

"Goood stemning!" (VG)

Terningkast 5

"Mamma Mia! Et forrykende show!" (Dagsavisen)

Den populære musikalen ble tidenes norske publikumssuksess i 2009, og slo alle tidligere salgsrekorder av billetter på Folketeateret. Nå er det på nytt duket for ABBA-feber når Mamma Mia! settes opp på samme scene i Oslo fra 26. august 2021.

Over 65 millioner mennesker over hele kloden har forelsket seg i historien og musikken som gjør Mamma Mia! til den ultimate feel-good musikalen. Og nå, i en fantastisk produksjon på Folketeateret, inviterer vi deg til å bli forelsket igjen! Dancing Queen, Voulez Vous, Take a Chance On Me, S.O.S, og så mange flere tidløse ABBA-sanger du kjenner og elsker, gjør dette verdensomspennende fenomenet til en fantastisk kveld i Oslo for publikum i alle aldre.

Handlingen i Mamma-Mia utspiller seg på et gresk øyparadis og er inspirert av den fortellende magien til 22 av ABBAs største hitlåter. I sentrum for den hjertevarmende historien står den unge og fremtidige bruden Sophie, som forsøker å oppklare hvem som er faren hennes. Sophies søken etter sin fars identitet bringer tre menn fra morens fortid tilbake til øya de sist besøkte for 20 år siden. De tre potensielle fedrene ankommer øya kvelden før bryllupet!

Musikaloppsetningen på Folketeateret bringer sammen noen av Norges aller ypperste artister og skuespillere: Ulrikke Brandstorp (Sophie), Karoline Krüger(Donna), Kåre Conradi (Sam), Thomas Numme (Harry), Ingar Helge Gimle (Bill), Siren Jørgensen (Tanya), Siw Anita Andersen (Rosie) og Thomas Brasel (Sky).

Velkommen til feiring av kjærlighet, latter, familie og vennskap på Folketateret høsten 2021 og våren 2022. MAMMA MIA! er det Oslo og Norge trenger akkurat nå. Bestill komplett musikalpakke med billetter og hotellovernatting i dag!

MAMMA MIA-BILLETTER FOLKETEATERET 2021-2022

01

Des

2021

Mamma Mia!

ons. 19.30

Folketeateret - Oslo

Folketeateret

Oslo

02

Des

2021

Mamma Mia!

tor. 19.30

Folketeateret - Oslo

Folketeateret

Oslo

03

Des

2021

Mamma Mia!

fre. 19.30

Folketeateret - Oslo

Folketeateret

Oslo

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo