MAMMA MIA | Folketeateret-Oslo 2021 | Kjøp billett & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Mamma Mia! musikal Folketeateret 2021 hotellpakke med billetter
PRIS FRA 1615,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Mamma Mia! Folketeateret i Oslo 2021Sted: Folketeateret

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1615,-

BESTILL SHOWPAKKE

Endelig tilbake i Norge! Musikalen Mamma-Mia! settes opp på Folketeateret i Oslo høsten 2021.

Sommeren 2021 forlenges med den feststemte musikalen MAMMA MIA! Premieren, som opprinnelig var satt til 11. februar, er nå flyttet til 26. august.

Scenekvelder, i samarbeid med det svenske produksjonsselskapet Per Se, presenterer nå MAMMA MIA! på Folketeateret i Oslo etter avtale med Judy Craymer, Richard East og Björn Ulvaeus for Littlestar i samarbeid med Universal.

MAMMA MIA! ble tidenes publikumssuksess på Folketeateret da den ble satt opp i Oslo for over elleve år siden. Nå kommer endelig forestillingen tilbake, og snart får vite hvem som skal fremføre musikalen tuftet på ABBAs største hitlåter.

Sist forestillingen ble satt opp i Oslo, i 2009, slo billettsalget alle rekorder. Musikalforestillingen har blitt et globalt fenomen, og historien som tar utgangspunkt i ABBAs største hitlåter er sett av over 65 millioner mennesker verden over, i oppsetninger på 16 ulike språk. Den er også én av bare fem forestillinger som har gått i mer enn ti år på Broadway i New York og på West End i London.

- Dette er en av verdens mest ettertraktede musikaler, og vi har jobbet iherdig for å kunne sette den opp på Folketeateret igjen. Daglig får vi forespørsler fra publikum om MAMMA MIA! og nå er jeg glad for å kunne fortelle at tidenes suksess snart er tilbake, sier Karianne Jæger, executive produsent i Scenekvelder.

Historien utspiller seg på et gresk øyparadis, hvor en ung jente på sin egen bryllupsdag forsøker å oppklare hvem som er faren hennes. Det fletter tre ulike menn fra morens fortid inn i historien, når de ankommer øya de sist besøke for 20 år siden.

I MAMMA MIA! er all musikk og sangtekster skrevet av Benny Andersson og Björn Ulvaeus. Musikalen er skrevet av Catherine Johnson, regissert av Phyllida Lloyd, med koreografi av Anthony Van Laast. Mark Thompson står bak produksjonsdesignet, Howard Harrison er ansvarlig for lysdesign, Andrew Bruce og Bobby Aitken står for lyddesign, og musikalsk ansvarlig og ansvarlig for ekstramateriell og musikkarrangementer er Martin Koch. Denne internasjonale versjonen av forestillingen er produsert av Judy Craymer, Richard East og Björn Ulveus for Littlestar, i samarbeid med Universal og NGM.

Billettene ble revet bort forrige gang forestillingen ble satt opp på Folketeateret i Oslo.

Fakta om MAMMA MIA! – Fra West End til et globalt fenomen

Hadde premiere i 1999, og siden den gang har MAMMA MIA! vokst til å bli en av tidenes største musikalsuksesser.  

Forestillingen er sett av 65 millioner mennesker verden over, gjennom 50 ulike produksjoner på 16 forskjellige språk i over 440 større byer verden over.

Ble i 2011 den første vestlige musikalen oppført på mandarin i Kina.

Både på Broadway i New York og West End i London er MAMMA MIA! blant de lengstlevende sammenhengende oppsetningene gjennom tidene.  

27

Aug

2021

Mamma Mia! Folketeateret i Oslo 2021

fre. 19.30

FOLKETEATERET - Oslo

FOLKETEATERET

Oslo

28

Aug

2021

Mamma Mia! Folketeateret i Oslo 2021

lør. 19.30

FOLKETEATERET - Oslo

FOLKETEATERET

Oslo

02

Sep

2021

Mamma Mia! Folketeateret i Oslo 2021

tor. 19.30

FOLKETEATERET - Oslo

FOLKETEATERET

Oslo

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo