Kristian Valen-show. Kjøp billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Kristian Fartoey Valen seiler igjen Edderkoppen Scene

Kristian Valen-billetter og hotell i OsloSted: Edderkoppen Scene

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1200,-

BESTILL SHOWPAKKE

Se Kristians nye show «Fartøy Valen seiler igjen» på Edderkoppen Scene i Oslo. Bestill komplett pakke med show og hotell!

I fjor høst hadde Kristian Valen premiere på sitt nye show! For 20 år siden fikk en av tidenes mest populære norske komikere sitt store gjennombrudd med sitt kritikerroste show «Fartøy Valen». 
Når Kristian nå er tilbake på scenen, er tittelen på hans nye show ikke tilfeldig! Han har vært åpen og ærlig om utfordringene som han har hatt, og som media har gitt spalteplass til – og som har blitt mottatt med sympati og respekt. Når Siddisen nå legger ut på nye eventyr for å underholde publikum, er det med ydmykhet hvor han ønsker å underholde publikum slik (bare) Kristian Valen kan, samtidig som han åpner seg noe om de fightene han har vært gjennom! 
Blant «mannskapet» på nye Fartøy Valen befinner det seg noen av de karakterene som har gjort Valen så utrolig populær og elsket. De som det blir et gjensyn med, fremstår slik «de» er i dag – ikke slik de var – selv disse fortjener å bli fremstilt i nåtid, men karaktertrekkene har nok ikke endret seg!

Dette blir en kjempefest og et show du garantert må få med deg i Oslo høsten 2022. Kast loss – bli med på Kristian Valens nye seilas på Edderkoppen Scene. Kjøp hotellpakke med de beste billettene på Showpakker.no!

 

KRISTIAN VALEN-SHOW I OSLO 2022

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo