Kevin Vågenes - Singel i parterapi | Latter 2021 | Kjøp billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Kevin Vaagenes Singel i parterapi Latter hotellpakke med billetter
PRIS FRA 1185,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Kevin Vågenes «Singel i parterapi» på Latter i Oslo 2021Sted: Latter

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1185,-

BESTILL SHOWPAKKE

Se Kevin Vågenes nye show «Singel i parterapi» på Latter i Oslo! Vi har fått tilgang et begrenset antall billetter sommer og høsten 2021. Sikre deg showpakke nå!

Terningkast 6

"Lenge leve Kevin Vågenes!" NRK

Terningkast 5

"Og vi lo, og vi lo" (Aftenposten)

Kevin Vågenes har på kort tid blitt er en av landets mest populære komikere. Underholdningsprogrammet hans «Parterapi» har tatt hele Norge med storm og blitt en megasuksess for NRK med over 1 million seere. Høsten 2018 gjorde han kjempesuksess med «Julegøy», et sceneshow som solgte ut alle billettene til hele 51 forestillinger på Ole Bull Scene i Bergen!

I oktober 2020 hadde han premiere med sitt aller første soloshow «Singel i parterapi» på Latter i Oslo. Mottagelsen var helt enorm. NRK trillet terningen til en sekser og gav følgende oppsummering av Kevin Vågenes debutforestilling:  «...En dundrende maktdemonstrasjon av godt manus, fantastisk levering og enorme låtinnslag. Bedre enn dette kan ikke bred scenehumor gjøres. Og når det i tillegg gjøres med bakgrunn i et eksepsjonelt veletablert karakterunivers, er det ikke annet å gjøre enn å ta av seg hatten». 

Nå gleder vi oss til nye forestillinger med «Singel i parterapi», når Kevin på nytt inntar Latter høsten 2021! 

Kevin Vågenes som har fått alle til å elske serien «Parterapi» har selv levd hele livet som singel. I «Singel i parterapi» får du for første gang oppleve han helt alene på scenen i et morsomt, musikalsk og personlig show. I showet i Oslo får å møte både Kjell-Simen, Sara-Eline, Kenneth og flere andre herlige rollefigurer fra «Parterapi». I tillegg får du mulighet til å bli bedre kjent med mannen bak masken.

Egentlig ville Vågenes bli journalist, men et på teaterlinje på folkehøgskole ble et vendepunkt. Det endte med at han fikk plass ved den prestisjefylte dramalinjen ved University of Southern California i Los Angeles, som én av 16 blant 2100 søkere. 

Kevins unike komikertalent har høstet høy anerkjennelse. Han har vunnet både Komipris og Gullruten for Beste Humorprogram, og i 2019 ble han tildelt Leif Justers Ærespris. Parterapi ble også nominert til den internasjonale TV-prisen Gullrosen i 2019.

Velkommen til Oslo, Latter og "Singel i parterapi" med Kevin Vågens. Dette blir en kjempefest og et show du garantert må få med deg høsten 2021. Kjøp komplett pakke med hotell og billetter nå!

Her kan du lese NRKs anmeldelse av forestillingen

KEVIN VÅGENES-SHOW LATTER 2021: SINGEL I PARTERAPI

03

Des

2021

Kevin Vågenes

fre. 17.00

Latter - Oslo

Latter

Oslo

04

Des

2021

Kevin Vågenes

lør. 15.00

Latter - Oslo

Latter

Oslo

04

Des

2021

Kevin Vågenes

lør. 17.00

Latter - Oslo

Latter

Oslo

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo