Kevin Vågenes-show Latter. Kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Kevin Vaagenes Singel i parterapi Latter hotellpakke med billetter

Kevin Vågenes-show & hotellSted: Latter

Periode: -

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1185,-

SE HOTELL OG PAKKEPRISER

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Kevin Vågenes «Singel i parterapi» inntar Latter i høst. Sikre deg showpakke med hotell og billetter nå!

Terningkast 6

"Lenge leve Kevin Vågenes!" NRK

Terningkast 5

"Og vi lo, og vi lo" (Aftenposten)

Kevin Vågenes har på kort tid blitt er en av landets mest populære komikere. Underholdningsprogrammet hans «Parterapi» har tatt hele Norge med storm og blitt en megasuksess for NRK med over 1 million seere. Høsten 2018 gjorde han kjempesuksess med «Julegøy», et sceneshow som solgte ut alle billettene til hele 51 forestillinger på Ole Bull Scene i Bergen!

I oktober 2020 hadde han premiere med sitt aller første soloshow «Singel i parterapi» på Latter i Oslo. Mottagelsen var helt enorm. NRK trillet terningen til en sekser og gav følgende oppsummering av Kevin Vågenes debutforestilling:  «...En dundrende maktdemonstrasjon av godt manus, fantastisk levering og enorme låtinnslag. Bedre enn dette kan ikke bred scenehumor gjøres. Og når det i tillegg gjøres med bakgrunn i et eksepsjonelt veletablert karakterunivers, er det ikke annet å gjøre enn å ta av seg hatten». 

Nå gleder vi oss til nye forestillinger med «Singel i parterapi», når Kevin på nytt inntar Latter høsten 2022! 

Kevin Vågenes som har fått alle til å elske serien «Parterapi» har selv levd hele livet som singel. I «Singel i parterapi» får du for første gang oppleve han helt alene på scenen i et morsomt, musikalsk og personlig show. I showet i Oslo får å møte både Kjell-Simen, Sara-Eline, Kenneth og flere andre herlige rollefigurer fra «Parterapi». I tillegg får du mulighet til å bli bedre kjent med mannen bak masken.

Egentlig ville Vågenes bli journalist, men et på teaterlinje på folkehøgskole ble et vendepunkt. Det endte med at han fikk plass ved den prestisjefylte dramalinjen ved University of Southern California i Los Angeles, som én av 16 blant 2100 søkere. 

Kevins unike komikertalent har høstet høy anerkjennelse. Han har vunnet både Komipris og Gullruten for Beste Humorprogram, og i 2019 ble han tildelt Leif Justers Ærespris. Parterapi ble også nominert til den internasjonale TV-prisen Gullrosen i 2019.

Velkommen til Oslo, Latter og «Singel i parterapi» med Kevin Vågens. Dette blir en kjempefest og et show du garantert må få med deg høsten 2022. Kjøp komplett pakke med billetter og hotellovernatting nå!

Her kan du lese NRKs anmeldelse av forestillingen

Aldersgrense på Latter: 20 år.
Ungdom under aldersgrensen er velkommen i følge med foreldre/foresatt.

KEVIN VÅGENES - SINGEL I PARTERAPI

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo