Julelatter 2020 | Kjøp billett & hotell i Oslo | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Julelatter-Latter-2020-hotellpakke-med-billetter
PRIS FRA 980,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Julelatter 2020Sted: Latter

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 980,-

BESTILL SHOWPAKKE

Gjør deg klar for nytt Julelatter-show i Oslo høsten 2020 med firkløveret Trine Lise Olsen, Henrik Overaa Bjørnson, Sandra Spjelkavik og Eirik Krokås.

I en årrekke har de populære Julelatter-showene fått både tilreisende og Oslo-publikumet til å strømme til Latter på Aker Brygge. Gang på gang har stemningen stått i taket. Det er derfor med stor glede vi kan meddele at tradisjonen fortsetter på Latter også i 2020!

Årets utgave består av fire fremadstormende komikere som garantert vil lage en morsom og variert forestilling fullstappet av stand up, karakterer og humormusikalsk underholdning. 

Trine Lise Olsen, har høstet seksere og femmere og generelt strålende kritikker for sin siste soloforestilling. Humoren hennes er utfordrende, overraskende, litt frekk, men ikke minst varm.

Sandra Spjelkavik ble i 2017 nominert til to Komipriser, Årets Nykommer og Beste Sceneforestilling, i duoen Tonje & Sandra, for showet «Helt i Tiden». Hennes første soloshow, «Sandra feier for egen dør» mottok fantastiske anmeldelser og terningkast etter premieren tidligere i år.

Henrik Overaa Bjørnson er en komiker stappfull av sjarm, energi og inkluderende humor. Han er også programleder på morgensendingen til «Radio Rock». Men det er på humorscenen han briljerer som mest – en skikkelig humør-pille!

Bergenseren Eirik Krokås er en annen komiker som på kort tid har utviklet seg til å bli en allsidig og morsom standup’er, som fremkaller gapskratt over det ganske land. Med gode observasjoner og en herlig formidlingsevne treffer han et bredt publikum i alle aldre.

Det er merkelige tider, og på Latter jobbes det på spreng for å gi publikum en best mulig totalopplevelse. Velkommen til Julelatter-show i trygge, hyggelige og smittevernvennlige omgivelser!

 

06

Nov

2020

Julelatter 2020

fre. 18.00

LATTER - Oslo

LATTER

Oslo

07

Nov

2020

Julelatter 2020

lør. 18.00

LATTER - Oslo

LATTER

Oslo

07

Nov

2020

Julelatter 2020

lør. 20.00

LATTER - Oslo

LATTER

Oslo

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo