Jersey Boys - Chateau Neuf | Kjøp billetter & hotell i Oslo | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Jersey Boys musikal Chateau Neuf 2022 hotellpakke med billetter
PRIS FRA 1475,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Jersey Boys - Chateau Neuf i Oslo 2022Sted: Chateau Neuf

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1475,-

BESTILL SHOWPAKKE

Musikal- og Broadwaysuksessen Jersey Boys får premiere 27. januar 2022 på Chateau Neuf i Oslo. Sikre deg komplett pakke med hotell og billetter nå!

På scenen i Oslo står blant annet Atle Pettersen, Mathias Luppichini, Thomas Stokke og Alexander Langset sammen med et stort ensemble og orkester!

Jersey Boys har vunnet 55 prestisjetunge priser over hele verden, inkludert en Tony-pris for beste musikal og en engelsk Olivier-pris for beste nye musikal. I tillegg har den vunnet en Grammy og solgt millioner av billetter verden over

Jersey Boys, som endelig er klar for Oslo, forteller den sanne historien om Frankie Valli og hans tre venner som dannet vokalgruppen The Four Seasons på 1960-tallet. Vi følger bandet fra starten av karrieren, gjennom harde tider med mange personlige nederlag - og fram til den overveldende suksessen som gjorde de imøtekommende arbeiderklasseguttene til symbolet for en hel generasjon. De hadde et sound ingen hadde hørt før og verden kunne ikke få nok. Før de fylte 30 år hadde de solgt over 175 millioner album!

Men om harmoniene var perfekte på scenen var det en helt annen historie privat, på vei mot toppen, med spillegjeld, mafiaforbindelser, fengselsstraffer, interne konflikter og uutholdelig sorg. Jersey Boys, er historien som nok en gang har gjort The Four Seasons til en internasjonal sensasjon.

Den populære musikalen, som settes opp på Chateau Neuf i Oslo 2022, inneholder mange av The Four Seasons verdenskjente hits, inkludert «Walk Like A Man», «Big Girls Don’t Cry», «December 1963 (Oh What A Night)» «Sherry», «Can’t Take My Eyes Off You» og «Beggin’».

Dette blir en kjempefest og en forestilling du garantert må få med deg. Det er rift om plassene, så skaff deg hotellpakke med billetter nå!

Produsenter: Taran og StarWorks.

JERSEY BOYS BILLETTER I OSLO

27

Jan

2022

Jersey Boys

tor. 19.00

Chateau Neuf - Oslo

Chateau Neuf

Oslo

28

Jan

2022

Jersey Boys

fre. 19.00

Chateau Neuf - Oslo

Chateau Neuf

Oslo

29

Jan

2022

Jersey Boys

lør. 16.00

Chateau Neuf - Oslo

Chateau Neuf

Oslo

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo