Hilde Louise Asbjørnsen-Stardust | Kjøp billett & hotell i Oslo | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Hilde-Louise-Asbjoernsen-Stardust-Edderkoppen-Scene-2021
PRIS FRA 945,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Hilde Louise Asbjørnsen «Stardust»Sted: Edderkoppen Scene

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 945,-

BESTILL SHOWPAKKE

Endelig tilbake! Hilde Louise Asbjørnsen og «Stardust» får showpremiere 3. februar 2021 på Edderkoppen Scene i Oslo. Den selvskrevne forestillingen er basert på boken med samme navn, og forteller om 8 utrolige legender på 80 minutter.

Hilde Louise har gitt ut 11 kritikerroste solo-album, vunnet flere komipriser og gjort store musikal-roller. Hennes første soloforestilling «The Lulu Show - Livet er en dans på renter» fikk terningkast seks i Aftenposten og ble spilt for fulle hus i over to år.

Nå inviterer Asbjørnsen oss til et nytt sprudlende musikalsk show, «Stardust», hvor hun tar hun oss med tilbake til forrige århundre og hennes største heltinner. Med et tegneserieaktig glimt i øyet og ved hjelp av noen av århundrets største jazz-hits forteller hun om skjebnen til åtte av sine største forbilder.

Bokken Lasson booket sin egen solo-turné i 1895 og gikk i dundrende underskudd, men endte som Norges første kabaret-direktør. Josephine Baker gikk fra rollen som klovn på Broadway til å bli mega-stjerne i Paris, og jobbet som spion for den franske regjeringen under 2. verdenskrig med informasjon om tyske plasseringer sydd inn i undertøyet. Bessie Smith slo ned store mannfolk på fest og gav New York-fiffen bakoversveis med sanger om kvinnelig seksualitet som verden aldri før hadde hørt. Mae West ble kastet i fengsel for å ha «fordervet ungdommens moral» med sin frigjorte, selv-produserte Broadway-musikal «Sex», og ble tidenes største filmstjerne i en alder av 40 år.

«Stardust» er et sjokkerende og inspirerende show om dekadense, skam, ekstase og ambisjon på oldemors tid. Asbjørnsen med seg en levende jazz-trio på scenen, som er sterkt delaktig i å transportere oss fra New York i «de glade 20-åra», via Berlin på sitt mørkest, Paris på sitt villeste og Kristiania på sitt mest uskyldige.

Velkommen til Edderkoppen Scene, Hilde Louise Asbjørnsen og «Stardust». Dette blir en kjempefest og et show du garantert må få med deg!

03

Feb

2021

Hilde Louise Asbjørnsen «Stardust»

ons. 19.00

EDDERKOPPEN SCENE - Oslo

EDDERKOPPEN SCENE

Oslo

04

Feb

2021

Hilde Louise Asbjørnsen «Stardust»

tor. 19.00

EDDERKOPPEN SCENE - Oslo

EDDERKOPPEN SCENE

Oslo

05

Feb

2021

Hilde Louise Asbjørnsen «Stardust»

fre. 19.00

EDDERKOPPEN SCENE - Oslo

EDDERKOPPEN SCENE

Oslo

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo