Heine Totland-billetter & hotell i Oslo - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Heine Totland aleine og to til Latter

Heine Totland-show & hotell i OsloSted: Latter

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1200,-

BESTILL SHOWPAKKE

Se Heine Totland-show på Latter i Oslo. Sikre deg full pakke med billetter og hotell nå!

«Heine Aleine - og to til» har tatt Bergen med storm. Etter premieren i september har publikum gått mann av huse for å se denne herlige sjarmbomben av en forestilling. 11. januar 2023 er det endelig klart for Oslopremiere på Latter!

Det finnes mange musikere og artister, men det er ikke mange som kan kalle seg entertainer. Heine Totland er en av de få. Den sjarmerende vestlendingen mestrer det å være musiker, artist - og underholder. Det blir raskt både rockefot, allsang, smil og glede med Heine på scenen. Han lever for å underholde og det oppstår en sjelden feelgood-stemning i salen når Heine er i sitt ess. 

Heine Totland har tidligere spilt hovedroller i musikaler som Buddy Holly og Mamma Mia på Folketeateret i Oslo. Han han også gjort stor suksess i tospann med Gisle Børge Styve, som herjet showscenen for noen år siden med over 60.000 solgte billetter. Men nå er Heine klar for å ta scenen alene. Det vil si nesten alene. Han har med seg sine to faste musikere, vokalist Karianne Kjærnes, og kontrabassist Roger Allan Ivin, som stadig stjeler showet. Sammen med regissør Christine Hope har de skapt en forestilling som byr på en perfekt blanding av musikk og humor.

I «Heine Aleine - og to til» kan du vente deg fine sanger, såre sanger og morsomme sanger, mange av dem satt inn i nye og vittige sammenhenger. Heine skal også fortelle små historier, fra oppvekst på Bømlo til deltaker på Farmen.

Dette musikalske humorshowet blir en kjempefest du garantert må få med deg på Latter vinteren 2023! Bestill komplett pakke med billetter og hotellovernatting i Oslo på Showpakker.no!

Aldersgrense på Latter: 20 år.
Ungdom under aldersgrensen er velkommen i følge med foreldre/foresatt.

 

HEINE ALEINE OG TO TIL

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo