Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Grease Chateau Neuf 2018
Dette eventet er ikke lagt ut for salg enda.
Vennligst sjekk igjen senere.

2 personer / 1 rom

GreaseSted: Chateau Neuf

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1220,-

Bestill nå

En av historiens mest ikoniske musikaler skal settes opp igjen i Norge. Gjør deg klar for GREASE på Chateau Neuf i Oslo.

«En svingende fest. Hele salen vil danse med» Aftenposten
«Spektakulære shownumre» VG  
«Energi på høyoktan» P3 Morgen
«Gåsehud! Terningkast 5» Ringerikes Blad


Siden ”GREASE” hadde urpremiere i Chicago i 1971 har den blitt en av de aller mest populære ungdomsmusikaler verden over. Den ble spilt hele 3.388 ganger på Broadway i årene fra 1972 til 1980, noe som var datidens publikumsrekord.  I 1978 ble filmen, som står igjen som en av de store klassikere, spilt inn med John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollene.

Grease ble første gang satt opp i Norge i 1984 med Espen Beranek Holm og Linn Stokke i hovedrollene.  Senere har den vært satt opp i storformat i Oslo i 1999 og 2008. Fra 24 januar 2018 er Grease endelig på plakaten igjen! Da vil Storsalen på Chateau Neuf i Oslo forvandles til et Amerika på slutten av 50-tallet. Den gang da Rock`n`Roll var som størst og bilene var enda større.  Den gangen jentene gikk i swingskjørt og guttene hadde ”GREASE” i håret.  Selv om vi skal tilbake i tid , lover produsentene en sceneproduksjon anno 2018 med det siste innen lys, lyd og LED.

Det er Tom Sterri som har regien, slik han også hadde den for 10 år siden da Grease ble sett av 40.000 i Oslo Spektrum.  Av nærmere 800 som meldte seg på til audition har nå Sterri og hans medarbeidere plukket ut de 16 som skal bekle rollene i 2018. Og det er en spennende casting som entrer scenen på Chateau Neuf….

Tarjei Sandvik Moe (som Doody), kjent fra serien ”Skam”, får sin debut på den profesjonelle musikalscenen.  Et naturlig talent for både dans, sang og acting i følge regissør Sterri. Det er også en glede å presentere to av Norges mest etablerte og folkekjære komikere, Øivind Blunck (som ”Vince Fontaine”) og Hilde Lyrån(som Miss Lynch) i bærende roller.  Bjørnar Reime spiller igjen rollen som Danny, slik han gjorde det i publikumssuksessen i Oslo Spektrum i 2008. ”Man tar ikke den nest beste fordi den beste har spilt rollen før” sier regissøren.  Charlotte Brænna spiller Sandy.  Hun har blitt vant til de store scener de siste årene.  Hun tok over hovedrollen som ”Mary Poppins” på Folketeateret og gikk deretter rett inn i hovedrollen på ”Singing in the rain” på samme sted.  Nå venter atter en hovedrolle.

I de andre rollene i Grease finner vi Håvard Eikeseth som Kenicki, Mari Haugen Smistad som Rizzo,  Daniel Grindeland som Sonny, Guro Karijord som Frenchy, Espen Kristoffersen som Roger, Anette Waaler som Marty, Trine Bariås som Jan, Simen Gloppen som Eugene, Elise Berg-Hansen som Patty, Katarina Lund som ChaCha og John Masaki som Johnny Casino. 

Det vil selvsagt være et live Rock`n`roll orkester på scenen under ledelse av den britiske kapellmesteren Matthew Reeve.

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Hvorfor velge Showpakker.no
De beste billettene
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg de beste plassbillettene.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.

Andre populære Oslo