Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Dora Thorhallsdottir Familiegreier Latter
PRIS FRA 995,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Dora Thorallsdottir


Familiegreier


Sted: Latter

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 995,-

Bestill nå

Familieterapeuten, foredragsholderen og komikeren er tilbake med en ny suksessforestilling! Gjør deg klar for Dora Thorhallsdottir "Familiegreier" på Latter i Oslo.

Før het det slektstre, nå ligner det mer og mer på en busk. Det som før var ryddige og kjedelige A4-familier er blitt en salig blanding av mine barn, dine barn, eks-svigermor og den nye typen til bestefar. Så hva er egentlig en familie? Hvordan blir en episode av «Hvem tror du at du er» om 100 år? Hvorfor driver vi fremdeles på med så mange absurde tradisjoner og ritualer? Er det mulig å kommunisere med tenåringer? Hvorfor blir det så mye krangling, drama og elefanter i rommet med personene som står oss nærmest? Og hvis alle har det, hva er grunnen til at det er så vanskelig å snakke om… familiegreier?  

Dora Thorhallsdottir jobber som familieterapeut, foredragsholder og komiker. «Familiegreier» er hennes andre soloforestilling på Latter. Dette sier Dora selv om forestillingen:

«Familiegreier holdes ofte hemmelig. Vi vil så gjerne gi uttrykk for at alt er på stell, i tro om at da liker folk deg bedre. Men så har det motsatt effekt enn det vi tror. Vi blir mer menneskelige når vi deler vår historie. Derfor trekker jeg inn ALT fra min familie, både det fine, men også alt det som er koko og uperfekt. For hvem har vel ikke en som drikker for mye blant oss? Eller en annen i slekta som vi frykter skal klirre i glasset i et bryllup og si noe helt krise? Hvem har vel ikke opplevd den anstrengte stemningen når «dette snakker vi ikke om»- temaet dukker opp? Og en svigerfamilie, der du sluker svære kameler og jatter med for å bevare husfreden? Det er MYE å si om familier. Men ingen har utrolig nok laget et standup show om nettopp det. Jeg gleder meg enormt til å ta for meg om et tema jeg tror de aller fleste kan kjenne seg igjen i!" 

Aldersgrense 20 år grunnet skjenkebevilling. Ungdommer under 20 år kan komme inn i følge med forelder. 

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Fre. 13. apr 18.30 Dora Thorallsdottir inkl. hotellpakke LATTER - Oslo Fra 995,- BESTILL NÅ
Lør. 14. apr 18.30 Dora Thorallsdottir inkl. hotellpakke LATTER - Oslo Fra 995,- BESTILL NÅ
Hvorfor velge Showpakker.no
De beste billettene
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg de beste plassbillettene.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.

Andre populære Oslo