Bettanita - Chat Noir | Oslo 2022 | Kjøp billett & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Bettanita Anita Skorgan Elisabeth Andreassen Chat Noir

Anita Skorgan & Bettan "Bettanita"Sted: Chat Noir

Periode: -

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1195,-

SE HOTELL OG PAKKEPRISER

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Suksessen er tilbake! Elisabeth «Bettan» Andreassen og Anita Skorgan inntar Chat Noir i Oslo i oktober med showet Bettanita, Sikre deg komplett pakke med billetter og hotellovernatting nå!

Elisabeth Andreassen og Anita Skorgan lover knallgode tolkninger av sine store slagere, humor og glede, samt sanger til ettertanke i «Bettanita» på Chat Noir. I tillegg vil Anita og «Bettan» hedre vår alles Jahn Teigen.

Anita Skorgan
I likhet med «Bettan» er Anita Skorgan faktisk født i Gøteborg. Først da hun var syv år flyttet familien til Oslo, og de færreste blir overrasket når vi forteller at Anita har bakgrunn fra NRKs pikekor. Mer overraskende er det kanskje at hun har vært en av landets mest lovende diskoskastere…

Men først og fremst har Anita vært en av våre mest folkekjære og fremtredende artister helt siden midten av 70-tallet. Grand Prix-slagere som «Oliver» og «Casanova» huskes fortsatt, og allerede i 1979 fikk hun sin første spellemannpris. En håndfull år og 20 album senere er det også blitt Kongens fortjenstmedalje og innlemmelse i Rockheims Hall of Fame på den allsidige sangeren, pianisten og låtskriveren.

Elisabeth «Bettan» Andreassen
Når man snakker om Elisabeth Andreassen i Norge og Sverige, holder det å si «Bettan». Alle er på kjælenavn med den populære norsk-svenske artisten. «Bettan» har norske foreldre, men ble født i Sverige – og det var hos söta bror hun ført gjorde seg bemerket på scenen.

Duoen Chips, som «Bettan» hadde sammen med Kikki Danielsson, ble imidlertid raskt populære her i Norge også. Og da Elisabeth vant Melodi Grand Prix-finalen i tospann med Hanne Krogh, skrev hun seg for alltid inn i norsk populærhistorie med gullskrift. Siden har det fortsatt å swinge rundt «Bettan», enten hun har kjørt solo eller samarbeidet med artister på begge sider av grensen. Hun har også vunnet Spellemannprisen og Peer Gynt statuetten.

Velkommen til Oslo, Chat Noir og «Bettanita» i høst! Kjøp showpakke med hotell og billetter på Showpakker.no!

 

 

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo