Tons of Rock 2019 | Oslo | Bestill hotellpakke på Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Tons of rock 2019
PRIS FRA 5435,-

Per person dobbeltrom 3 netter, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Tons of rock - festivalpass


27. - 29. juni


Sted: Ekebergsletta

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 5435,-

SE HOTELL OG PRISER

KISS, Def Leppard, Volbeat, Dream Theater og rundt 20 andre band er klare for Tons of Rock i Oslo. Ved å bestille hotellpakke hos oss sikrer du deg både festivalpass og overnatting på festivalhotellet Scandic Vulkan.

Når rockefestivalen Tons of Rock fra sommeren 2019 inntar Oslo og Ekebergsletta, er det med Scandic på laget, med dedikert festivalhotell og spesialtilpasset hotelltilbud for rockepublikummet. Legendene i KISS, Def Leppard, Volbeat, og Dream Theater er alle bekreftet til det som kan bli tidenes norske rockefestival.

Tons of Rock har som ambisjon å presentere det ypperste innen rock og metal i årene fremover, og mandag ble et av tidenes artistslipp på norsk jord presentert. Scandic gleder seg til å huse artister og stab, og i tillegg blir Scandic Vulkan offisielt festivalhotell for rockefansen, skriver Scandic Hotels i en pressemelding.

– På Scandic Vulkan blir det spesiallaget rockefrokost, vorspiel og nachspiel i tre dager til ende i juni. Vi gleder oss til å forvandle hotellet til et skikkelig rockehotell, men forhåpentligvis får vi ingen TV-er flyende ut vinduene, sier Monica Egeberg, hotelldirektør på Scandic Vulkan.

Tons of Rock er den ledende festivalen for hardrock og heavy metal i Norge, og festivalen ble i 2017 kåret til Årets festival av Norske konsertarrangører. Nå flytter rockefestivalen til Ekebergsletta. Der blir det konserter med mer enn 40 artister, handlegater, serveringstilbud og flere ulike aktiviteter.

– Tons of Rock er svært glade for å få Scandic med som samarbeidspartner til festivalen. Da er vi sikret det beste overnattingstilbudet til både publikummere, stab, gjester og artister. Rock blir mere morsomt med god søvn og deilig frokost, sier bookingsjef i Tons of Rock, Jarle Kvåle.

Oppdatert program
Se festivalens egen nettside for fullt program her

 

27

Jun

2019

Tons of rock - festivalpass

tor. 15.00

EKEBERGSLETTA - Oslo

EKEBERGSLETTA

Oslo

Hvorfor velge Showpakker.no
De beste billettene
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg de beste plassbillettene.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.

Andre populære Oslo