Halvdan Sivertsen-billetter og hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Halvdan Sivertsen Berre vaer i lag igjen Chat Noir 2022

Halvdan Sivertsen-billetter og hotellSted: Chat Noir

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1195,-

BESTILL SHOWPAKKE

Halvdan Sivertsen «Berre vær i lag igjen» inntar Chat Noir i Oslo i oktober. Sikre deg konsertpakke med billetter og hotell nå!

Like før pandemien fylte den folkekjære nordlendingen Oslo Spektrum til randen. Nå har du en sjelden  mulighet til å komme tett på hele Norges Halvdan Sivertsen på intime Chat Noir Teater – rett og slett berre vær i lag igjen.

Etter mer enn 50 år som artist, har han fortsatt mye på hjertet. Sivertsen er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og alle de som trenger oss.
Karrieren til Halvdan Sivertsen spenner over et halvt århundre. Fra den spede starten i Bodøs pop- og rockemiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av Norges mest populære artister de tre siste tiårene. Han har gitt ut en rekke prisbelønte album og musikken hans har blitt brukt i både film og teater.

Svært mange vil huske han som «faren» til Labbetuss, og som en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene. For to år siden ble Halvdan Sivertsen innlemmet i Rockheim Hall of Fame for sitt bidrag til den norske populærmusikken.

«Berre vær i lag igjen» blir en herlig konsert med hits, klassiske låter, myke ballader og fengende refreng. Oslo-publikummet kan glede seg til trøkk, rungende latter, intens tilstedeværelse og magiske øyeblikk på Chat Noir 28. og 29. oktober 2022. 

Sikre deg komplett pakke med de beste billettene og hotellovernatting nå!

 

 

HALVDAN SIVERTSEN - BERRE VÆR I LAG IGJEN

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Oslo