D.D.E. konsert på Rockefeller i Oslo | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for DDE Rockefeller 2018
PRIS FRA 1065,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

D.D.ESted: Rockefeller

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1065,-

SE HOTELL OG PRISER

D.D.E. har lange tradisjoner på Oslos største klubbscene. Helt siden de gjestet Rockefeller første gang på 90-tallet, har bandet hatt noen av sine tetteste og mest svette konsertopplevelsene nettopp her.

D.D.E. var det første norskspråklige bandet som fylte Oslo Spektrum (2002), og er i den eksklusive kretsen av artister som har solgt over 250.000 eksemplarer av samme album på det norske markedet. D.D.E. er også et av få band i landet som har hatt uendret besetning i snart 25 år, sett bort fra det ene medlemmet som meldte overgang til Sambandet i 2002.

D.D.E. er stolt av å spille der folk lever sine liv. Bandet har gjennom karrieren hatt base i Namsos, og har besøkt de største byene såvel som de minste stedene. Blant de som frekventerer bandets konserter er hele kongeriket og alle samfunnslag representert. Forståsegpåere mener det har noe å gjøre med en kollektiv selvtillit og 100% levering. Hver gang.

Energi og allsang er kjennetegnet med D.D.E. på scenen, og få norske band har greid å legge til ord i det norske språket. Roper man ut et formanende «her bli det liv» i en hvilken som helst forsamling, vil det i de fleste tilfeller komme et rungende «RAI RAI» tilbake umiddelbart.

20

Okt

2018

D.D.E

lør. 20.00

ROCKEFELLER - Oslo

ROCKEFELLER

Oslo

Hvorfor velge Showpakker.no
De beste billettene
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg de beste plassbillettene.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.

Andre populære Oslo