Meld deg på nyhetsbrev

Populære arrangementer

Eva Weel Skram

25.11.2017

Stavanger Konserthus, Fartein Valen (Se kart)Pris fra kr 1115,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Nummererte Sitteplasser.


Scandic Stavanger Park kr. 1115
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Stavanger

Eva Weel Skram - Stavanger Konserthus, Fartein Valen

Eva Weel Skram som for mange er kjent fra bandet Eva & The Heartmaker har hatt to fantastiske år bak seg etter at hun deltok på Hver Gang Vi Møtes i 2016.


Der sang hun seg inn mangt et hjerte bl.a med sin nydelig versjon av Henning Kvitnes sin Evig Eies ( kun et dårlig rykte).

 

Siden den gang har hun sammen med sin ektemann og gitarist Thomas Stenersen allerede rukket å turnere Norge rundt for fulle hus flere ganger.
På samvittigheten har hun bl.a to utsolgte konserter på Operaen i Oslo, utsolgt konsert på ærverdige Stavangeren og sist hun var i Stavanger spilte hun for fullt hus i Kuppelhallen.

 

I tillegg ble hun i 2016 mor for første gang og mens livet som turnerende småbarnsforeldre er utfordrende, finner Eva styrke i de fantastiske tilbakemeldingene hun får fra publikum hvor enn hun spiller konserter.
Fjoråret ble så toppet med tittellåten « Selmas Sang» til NRK sin nye juleklassiker « Snøfall» , som ble meget populær i de tusen hjem.

 

Med seg på turne i høst har hun helt nye låter fra sitt første norsk språklige album som er under innspilling nå, i tillegg til utvalgte låter fra Hver Gang Vi Møtes, gamle hits ikledd nye drakter og en og annen overraskelse.

 

Eva er ikke fremmed for å by på seg selv fra scenen , så om du har lyst å bli bedre kjent med både Eva og hennes nydelig stemme er det bare å glede seg til konsert med Eva Weel Skram i Stavanger Konserthus og Fartein Valen 25.nov 2017

Show & Teater i Stavanger


Konserter i Stavanger