Meld deg på nyhetsbrev

Populære arrangementer

Mods

09.12.2017

Oslo Spektrum (Se kart)Pris fra kr 1435,-

pr. person i dbl.rom
inkl. Ståplassbillett, rom og frokost
Kan oppgraderes til Sitteplass i Felt 108 mot et tillegg på 205 kr


Scandic St. Olavsplass kr. 1485
Scandic City kr. 1485
Scandic Victoria kr. 1485
Scandic Solli kr. 1435
Scandic Vulkan kr. 1435
Scandic Holberg kr. 1435
Scandic Byporten kr. 1485
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Mods - Oslo Spektrum

Mods tar over Oslo lørdag 9.desember!


16 og 17 juni 2017, fem år etter at de satte Vestlandet på hodet i 2012, inntok Mods Viking Stadion på nytt. Til sammen har de over tre konserter solgt over 60.000 billetter, og nå er det Oslo Spektrum som står for tur, en intim-arena sett i forhold. 

 

9. desember kan vi love gjenhør med et knippe klassiske låter: Tore Tang, Me To Går Alltid Aleina, Meg Må Du Hilsa På, Revansj!, Eg Vil Hjem, Belinda, Eg E Så Forelska, Bare I Nått og mange fler.

 

"For fem år siden var det naturlig nok mange som tvilte på at dette ville gå", sier Morten Abel om stadion-happeningen i 2012. "I år var det ingen tvil, den første konserten ble solgt ut på noen minutter. Oslo er en ny utfordring, vi vil tilbake til å ta sjanser og prøve noe ingen tror at vi kommer til å få til."

 

"Mange tror at Mods er et rent Rogalands-fenomen", sier manager Arne Svare, "men statistikken fra de tre stadion-konsertene viser at folk kommer fra hele landet for å oppleve Mods live. Tore Tang er spilt mer enn 6 millioner ganger på Spotify, like mye som for eksempel Lys Og Varme, Forelska I Lærern og Splitter Pine til sammen. Det klarer ikke Stavanger sånn helt på egen hånd".

 

Det kommer ikke til å skorte på rogalendinger i Spektrum, både fastboende tilflyttere og de mange, mange som liker tanken på en langhelg i hovedstaden i begynnelsen av desember, med Mods og Morten Abel som kremtopp.

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo