Meld deg på nyhetsbrev

Populære arrangementer

Grease

26.01.2018 - 10.03.2018

Chateau Neuf (Se kart)Pris fra kr 1210,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic St. Olavsplass kr. 1260
Scandic Victoria kr. 1260
Scandic Solli kr. 1210
Scandic Holberg kr. 1210
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Grease - Chateau Neuf

TARAN AS & STARWORKS AS presenterer: "GREASE"


En av historiens mest ikoniske musikaler skal settes opp igjen i Norge !!

Siden ”GREASE” hadde urpremiere i Chicago i 1971 har den blitt en av de aller mest populære ungdomsmusikaler. Den er spilt på de fleste scener verden over, bl.a.

3.388 ganger på Broadway i 1972 til 1980. Noe som var datidens publikumsrekord.  

I 1978 ble filmen, som står igjen som en av de store klassikere, spilt inn

med John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollene.

 

Musikalen ble første gang satt opp i Norge i 1984 med Espen Beranek Holm og Linn Stokke i hovedrollene.  Senere har den vært satt opp i storformat i Oslo i 1999 og 2008.

        

Fra 24 januar 2018 er den altså på plakaten igjen !!

 

Da vil Storsalen på Chateau Neuf i Oslo forvandles til et Amerika på slutten av 50 tallet.   Den gang da Rock`n`Roll var som størst og bilene var enda større.  Den gangen jentene gikk i swingskjørt og guttene hadde ”GREASE” i håret.  Selv om vi skal tilbake i tid , lover produsentene en sceneproduksjon anno 2018 med det siste innen lys, lyd og LED.

 

Det er Tom Sterri som har regien, slik han også hadde den for 10 år siden da musikalen ble sett av 40.000 i Oslo Spektrum.  Av nærmere 800 som meldte seg på til audition har nå Sterri og hans medarbeidere plukket ut de 16 som skal bekle rollene i 2018.

 

Og det er en spennende casting som entre scenen på Chateau Neuf….

 

Vi har den glede å presentere Tarjei Sandvik Moe (som Doody) kjent fra serien ”Skam” i sin debut på den profesjonelle musikalscenen.  Et naturlig talent for både dans, sang og acting i følge regissør Sterri.   Det er også en glede å presentere en av Norges mest etablerte og folkekjære komikere, Øivind Blunck (som ”Vince Fontaine”) og en av de mest erfarne Hilde Lyrån(som Miss Lynch) i bærende roller.  Bjørnar Reime spiller igjen rollen som Danny, slik han gjorde det i publikumssuksessen i Oslo Spektrum i 2008. ”Man tar ikke den nest beste fordi den beste har spilt rollen før” sier regissøren.  Charlotte Brænna spiller Sandy.  Hun har blitt vant til de store scener de siste årene.  Hun tok over hovedrollen som ”Mary Poppins” på Folketeateret og gikk deretter rett inn i hovedrollen på ”Singing in the rain” på samme sted.  Nå venter atter en hovedrolle.

 

I de andre rollene finner vi Håvard Eikeseth som Kenicki, Mari Haugen Smistad som Rizzo,  Daniel Grindeland som Sonny, Guro Karijord som Frenchy, Espen Kristoffersen som Roger, Anette Waaler som Marty, Trine Bariås som Jan, Simen Gloppen som Eugene, Elise Berg-Hansen som Patty, Katarina Lund som ChaCha og John Masaki som Johnny Casino. 

Det vil selvsagt være et live Rock`n`roll orkester på scene  under ledelse av den britiske kapellmesteren Matthew Reeve.

 

Varighet: Ca. 2 x 50 minutter pluss pause.

For mer informasjon sjekk www.greasenorge.no

 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo