Meld deg på nyhetsbrev

Populære arrangementer

Gratulerer

13.01.2018 - 03.03.2018

Nationaltheatret, Amfiscenen (Se kart)Pris fra kr 1005,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Victoria kr. 1055
Scandic St. Olavsplass kr. 1055
Scandic City kr. 1055
Scandic Solli kr. 1005
Scandic Holberg kr. 1005
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Gratulerer - Nationaltheatret, Amfiscenen

Gratulerer.
Du lever.
Ny monologforestilling av og med Else Kåss Furuseth.Det siste broderen gjorde før han tok livet sitt, var å gi meg en badevekt og sa at jeg måtte gå til psykolog. Han sa at hodet mitt var en gassballong og at jeg alltid måtte trille sykkelen over fartsdumper for ellers ville det eksplodere. Uansett, jeg har avfeid å gå til psykolog, fordi jeg i all hemmelighet har tenkt på mange av dem som går i terapi som jålete. 

 

Se og Hør spurte: «Du har ikke tenkt på å ta livet ditt, du da?» «Nei, ikke før nå», lo jeg. Seks år etter at storebroren min døde, bestemmer jeg meg for å følge hans råd. Jeg oppsøker en psykolog, bare for å være helt sikker på at hodet ikke eksploderer.

 

I Gratulerer undersøker komiker Else Kåss Furuseth om det er mulig å være god nok akkurat som du er, selv om du er ganske ræva. Monologen, også denne i regi av Arvid Ones, er oppfølgeren til braksuksessen Kondolerer, en komedie om selvmord, en hyllest til livet etter å ha mistet mor og bror i selvmord. 

 

Kondolerer hadde urpremiere på Torshovteatret i 2011, og årene etter ble forestillingen satt opp på Amfiscenen og Hovedscenen, før den reiste på norgesturné. Forestillingen bidro til at Else Kåss Furuseth fikk tildelt Wenche Foss´ Ærespris i 2012.

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo