Meld deg på nyhetsbrev

Populære arrangementer

En Tjener for To Herrer

08.09.2017 - 28.10.2017

Oslo Nye (Se kart)Pris fra kr 1015,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic St. Olavsplass kr. 1065
Scandic Victoria kr. 1065
Scandic City kr. 1065
Scandic Solli kr. 1015
Scandic Holberg kr. 1015
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

En Tjener for To Herrer - Oslo Nye

Richard Beans suksesstykke – en bearbeidet musikkversjon av klassikeren fra 1743 – har gått som en farsott rundt om i verden siden urpremieren i 2011.
Nå kommer vanviddet endelig til Oslo!Den unge arbeidsløse, kjærlighetssyke og alltid sultne musikeren Frank (Bjarte Hjelmeland) ser sitt snitt til å heve dobbel lønn og få en mulighet til å spise seg mett. Han må bare klare å håndtere to sjefer samtidig, som selvsagt ikke skal vite om hverandre. Men forviklingene står i kø: et fornuftsekteskap mellom to arvinger, en ihjelslått brudgom, en utkledd tvillingsøster, en elsker og en 87 år gammel tunghørt servitør med pacemaker og bombesjokk, for å nevne noen. Midt imellom disse står Frank, som på de finurligste måter prøver å sjonglere hemmelige beskjeder mellom sine to herrer. Og får han i det hele tatt noe å spise?

 

Richard Beans versjon av Goldonis klassiker, er en 60-tallsbonanza av herlige kostymer og musikk, hvor skuespillerne bryter ut i spesialskrevne låter fra tidsepoken, livlig akkompagnert av et live band. Det hele regisseres av Kim Haugen.

 

Velkommen til en vanvittig kveld i teatret!

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo