Meld deg på nyhetsbrev

Populære arrangementer

Morten Abel

14.03.2018

Ole Bull Scene (Se kart)Pris fra kr 1140,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Ståplasser


Scandic Neptun kr. 1210
Scandic Byparken kr. 1140
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Morten Abel - Ole Bull Scene

Norges ukronede popkonge slipper nytt album og ny turné.


Med splitter nye låter og en rekke udødelige hits legger Morten Abel ut på en større Norgesturné våren 2018, og som alltid kan man forvente allsang og fest når Abel tar med seg bandet og sitt fantastiske låtunivers på veien. Med seg i bagasjen har han også splitter nye låter fra det kommende albumet, ”Evig din”, som kommer ut fredag 2. mars.

 

Få artister her til lands har en like suksessrik og mangslungen karriere som Morten Abel, og med hits som "Be My Lover", “Lydia”, “Tulipz”, “Hard To Stay Awake”, “Doberman” og “Frøken Vilikke” trenger han knapt noen nærmere introduksjon.


Veien fra Bodø til Stavanger, fra Mods og The September When til Peltz og to tiår som definerende soloartist er lang og brokete. Men fellesnevneren for Abels musikalske eskapader er den vanvittige låtteften, som har gjort så å si alt han har rørt ved til både kritikerroste utgivelser og kommersiell suksess.

 

Abel har vært i rampelyset i snart en mannsalder, og er og forblir en av få ekte popstjerner vi har her til lands. Både salgstallene, prisene og konsertene på merittlisten hans forsvarer denne statusen, og mannen er for lengst en levende legende i norsk musikkbransje.

 

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen