Meld deg på nyhetsbrev

Populære arrangementer

Ingebjørg Bratland

09.12.2017

Grieghallen (Se kart)Pris fra kr 1125,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.


Scandic Neptun kr. 1205
Scandic Byparken kr. 1125
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Ingebjørg Bratland - Grieghallen

40 000 solgte album, over 10 millioner streams av «Månesinn» og nærmere 70 utsolgte konserter oppsummerer de siste to årene for Ingebjørg Bratland. Da er det er ingen underdrivelse å kalle artisten fra Vinje for en aldri så liten popsensasjon.


Nå er hun endelig klar med ny musikk, og 6. oktober kommer Bratlands fjerde album, “Hjarteskjell”. 25. august slippes første låt fra albumet, den personlige sangen med tittelen “Bror”.

 

“Eg har vokst opp i ein heim med ei mor og ein far som alltid har hatt døra open. Derfor er eg så heldig at eg har fått mang ein bror. Som veslesyster mi uttalte: "Morshjarta varer evig og det er like sterkt uavhengig av biologi. Det veit eg, fordi mor mi har eit slikt hjarta." sier Ingebjørg Bratland om tittelen på den nye singelen. 

 

Ingebjørg Bratland har vært på turné og spilt for fulle hus i hele vårt langstrakte land, til strålende tilbakemeldinger. Hun har evnet å bergta sin konge, sitt publikum og sine anmeldere med sin klare, sterke stemme, ekte fremførelse og fengende låter. I 2017 vil Ingebjørg Bratland by på flere spennende musikalske begivenheter. En av disse vil være utgivelse av et nytt album. En annen er konserten i Bergen!

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen